Logo
Peter Blokland
Peter Blokland
BYAZ E-zine 1/11
04 JAN 11
In dit E-zine
E-zine survey
Een Visie voor MVO
Workshops


Quick Links
Communicatie
Communicatie - USACE Europe District

Via deze survey kun je je mening ventileren over dit E-zine.
Indien je dit op een ander moment wenst te ontvangen kun je dit hier ook aangeven.
 
BYAZ E-zine SURVEY
Join Our Mailing List

View my profile on LinkedIn

Follow me on Twitter

Experts
ubeon | business experts 125
Opleidingen
ubeon | academy 125

Gelukkig Nieuwjaar!
Gegroet! 

Een nieuw jaar en nieuwe uitdagingen bieden zich weer aan en ik wens je er alvast veel succes mee in 2011 met bovenal een goede gezondheid en veel liefde er bij!

Ook voor BYAZ en mijzelf zal het een jaar van nieuwe en grote uitdagingen worden. De afgelopen jaren zijn voor mij een zoektocht geweest naar de vertaling van mijn expertise naar het bedrijfsleven toe, hetgeen vandaag resulteert in een complete visie op ondernemen met een zo volledig mogelijk strategisch framework om dit concreet te maken.

Een belangrijke uitdaging waar elk bedrijf of iedere organisatie, mee te maken krijgt, bestaat erin om steeds betere resultaten te behalen met minder inspanningen. Wanneer dit niet meer lukt, dreigt het verval en neemt de concurrentie het over.

"Do more with less" is iets dat ik de afgelopen dertig jaar heb leren begrijpen en in de praktijk heb helpen brengen. Continu verbeteren, het aanpakken en benutten van risico's en effectief leiderschap, maken dit mogelijk. Het zijn de drie pijlers waarop de Total Respect Management strategie gebouwd is.

2011 wordt het jaar waarin BYAZ heel wat activiteiten rond TRM (de korte schrijfwijze voor Total Respect Management) zal ontwikkelen. Het framework werd eind vorig jaar onderzocht door de Universiteit Antwerpen en dit zal een vervolg krijgen in het schrijven van een heus handboek, om het potentieel dat er volgens de studie in zit, volledig te kunnen benutten.

Verder kun je al workshops volgen die de hele strategie en de  peilers ervan laten ontdekken en is er ook een aanvraag ingediend bij het IWT (Agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie) om een
technologische tool te kunnen ontwikkelen, waarmee de implementatie van TRM op een economische manier kan ondersteund worden.

Het is in 2011 blijvend de betrachting om je steeds opnieuw interessante en nuttige inzichten aan te reiken via dit e-zine en wil ik je daarbij ook excellente producten aanbieden, zoals workshops, trainingen coaching en advies.

Om beter te kunnen afstemmen op jouw behoeften, is het in 2011 ook mijn intentie om met korte peilingen en enqutes meer interactie te bekomen met jou als lezer van dit e-zine. Zo kan ik ook leren van jouw inzichten. Jouw mening is
heel belangrijk voor mij !

Het doel van dit alles is om je te kunnen helpen met het aanpakken van jouw uitdagingen voor 2011 en het behalen van steeds betere resultaten!


Hartelijke groeten,

Peter Blokland
CEO BYAZ bvba
Een Visie voor MVO
Aston Martin RapideDe Total Respect Management strategie is een holistische benadering van ondernemen en komt vanuit het besef dat alles met elkaar verbonden is in de vorm van systemen. ...
Lees verder

Workshops
Seminar - US Army Africa BYAZ organiseert een reeks workshops over TRM. Een eerste workshop over het aspect RISICO vond plaats op 13 oktober.
Op volgende workshops kun je nog altijd inschrijven:


13 Jan 10   -  Workshop 3 Respect (Leadership)


Het slechte weer op 2 december heeft er toe geleid dat de workshop "excellence" verplaatst werd naar 25 januari 2011, was je verhinderd kun je alsnog inschrijven!


25 Jan 10  -  Workshop 2bis Resultaat (over Excellence)
03 Feb 11   -  Workshop 4 Het TRM Framework
17 Feb 11   -  Workshop 5 De TRM Strategie (MVO)
 


Vanaf 2011 participeert BYAZ ook in het aanbod van ubeon.


Wees er snel bij want de ubeon workshops zijn zo de deur uit!
 

P.S. Het volgende BYAZ E-zine krijg je vanaf dinsdag 1 februari 2011.
P.P.S. Wil je graag zelf een bijdrage leveren voor dit E-zine, neem dan contact met me op via info@byaz.be