Nummer 143   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat

Nieuwsflits
Heeft u interessant nieuws voor een NFG-hulpverlener of geeft u een cursus / lezing / workshop die bedoeld is voor Hbo-opgeleide hulpverleners? Wellicht kunnen wij hier aandacht aan besteden in onze nieuwsflits. Informeer naar de mogelijkheden bij Carry Huijink via officemanager@de-nfg.nl    

Zomervakantie 2016  
Wij willen u graag tijdig onze bereikbaarheid in de zomerperiode laten weten. U leest er hier alles over. 
Facebook
Afgelopen dinsdag 24 mei hebben wij op Facebook "Het Coachspel Wie ben ik, wie ben jij?" verloot. De gelukkige winnaar is Anne-Marie Lammerée. Van harte.

Vanaf dinsdag 31 mei a.s. starten wij weer met een héle leuke verloting. Wat dit is, houden wij nog éven geheim. A.s. dinsdag zullen wij op Facebook bekend maken om welke verloting dit gaat.

LinkedIn   
Ook op LinkedIn is de NFG actief. Wij plaatsen hier regelmatig nieuwsberichten. Volg ons en vele collega's, praat mee en blijf op deze manier op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen uw vakgebied.
Bij- en nascholing 
Hieronder vindt u een selectie van de NFG-agenda:

6 juni
Workshop 'Doorbreek de vicieuze cirkel van stress'

16 juni
Workshop 'Structuur opstellingen'

Klik hier voor de volledige NFG-agenda.
1 op 3 jongeren lijdt aan digitale stress    
Meer dan dertig procent van de jongeren vindt het moeilijk om de smartphone aan de kant te leggen. Dat blijkt uit het onderzoek dat de digitale stress bij Vlaamse jongeren peilde. Lees artikel.  

Meer interessante artikelen vindt u op onze website, LinkedIn- en  Facebookpagina
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.