Nummer 142   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat

Zomervakantie 2016  
Over een kleine 8 weken beginnen in Nederland de schoolvakanties. In onze regio (regio Noord) begint de officiŽle zomervakantie een week later. Graag stellen wij u tijdig op de hoogte van onze bereikbaarheid in deze periode. Lees verder.
Verloting op Facebook 
De huidige verloting op Facebook is een enorm succes. En u kunt nog meedoen! Op 24 mei a.s. verloten wij "Het Coachspel Wie ben ik, wie ben jij?" beschikbaar gesteld door NFG-registerlid Carla van Loon van Wil & Kunnen. Like het bericht (en natuurlijk onze Facebookpagina) en maak kans op dit mooie en interessante spel. 
Intervisieleden gezocht
Onze intervisiegroep staat open voor nieuwe leden. Wij komen ťťn keer per zes weken op donderdagochtend bij elkaar in Zeist, Baarn of Blaricum. Woon en werk jij in deze driehoek en is jouw passie het begeleiden van kinderen, jongeren en ouders met een hulpvraag? Neem dan contact op met Anneke Davids om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
www.dekrachtvanhetkind.nl 
info@dekrachtvanhetkind.nl 

VGZ Zinnige Zorg Award 2016
Overal in Nederland zijn zorgaanbieders bezig om de zorg beter te maken. Slimmer, betaalbaarder, met meer aandacht voor de cliŽnt... en dus zinniger! Tien van deze zorgaanbieders zijn door VGZ genomineerd voor de Zinnige Zorg Award.

Welke zorgvernieuwing spreekt u aan en krijgt uw stem? Stemmen kan hier tot en met 5 juni.
Bij- en nascholing 
Hieronder vindt u een selectie van de NFG-agenda:

16 juni
Congres Chronisch trauma bij kinderen en jong volwassenen

24 en 25 juni
Opstellingsseminar "Kind in Balans"

Klik hier voor de volledige NFG-agenda.
Internetfilter helpt ouder niet bij mediaopvoeding  
Technische hulpmiddelen om kinderen veilig te laten internetten, bieden vooral schijnveiligheid. Lees artikel.  

Meer interessante artikelen vindt u op onze website, LinkedIn- en  Facebookpagina
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.