Nummer 138   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Haal meer uit uw NFG-registratie 
Met een registratie bij de NFG kunt u geld besparen! Zo bieden wij al geruime tijd de zeer voordelige (collectieve) rechtsbijstand- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering aan. U kunt echter ook besparen op uw privé-verzekeringen. Neem even de tijd om dit document te lezen en haal nog meer uit uw NFG-registratie.

Vrijstelling BTW! 
Afgelopen maandag zonden wij u een extra nieuwsflits inzake het positieve nieuws over de BTW-vrijstelling. Zoals beloofd, zouden wij u op korte termijn een toelichting sturen over deze BTW-vrijstelling.

Deze toelichting treft u aan in bijgaand document. Onderaan deze toelichting vindt u de brief
waarmee u bij de belastingdienst deze vrijstelling kunt aanvragen. De brief zoals meegestuurd met deze nieuwsflits is een PDF-document. Wanneer u inlogt op de NFG-website, dan treft u bij "Downloads" een Word-bestand aan welke u zelf kunt aanpassen.
 
Heeft u inhoudelijk vragen over het besluit van de belastingdienst of twijfelt u of u voor deze BTW-vrijstelling in aanmerking komt, raadpleeg dan uw belastingadviseur.  
 
Zorgkaart Nederland
Bij veel NFG-registerleden bestaat de wens tot opname op Zorgkaart Nederland. Regelmatig krijgen wij hierover vragen en wij hebben ook verschillende pogingen ondernomen om met Zorgkaart Nederland in contact te komen.
Lees verder. 
Social Media
Doet u al mee aan de boekverloting op onze facebookpagina? U maakt tot 12 april a.s. nog kans op het boek "De beste coach ben je zelf" van Pam Comijs. Bezoek onze facebookpagina en lees de spelregels. 
Waar ben jij bang voor?
Van angst naar kracht
Angst.. door de aanslagen en terreurdreiging vandaag de dag helaas een actueel onderwerp. Het artikel "Waar ben jij bang voor?" is speciaal voor de NFG gratis beschikbaar gesteld door professioneel begeleiden.nl. U kunt dit artikel nog gratis lezen t/m 14 april a.s. Hierna kost het € 1,95.

Bij- en nascholing 
Klik hier voor de volledige NFG-agenda.
Multivitamine-preparaat verbetert humeur  
Vrouwen van middelbare leeftijd komen onmiddellijk in een beter humeur door een 'multivitamine-fytopreparaat' te nemen. Lees verder. 

Meer interessante artikelen vindt u op onze website, LinkedIn- en  Facebookpagina
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.