Nummer 137   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Herhaalde mededeling: Nieuwe versie Huishoudelijk Reglement 
Vorige week zonden wij u de laatste versie van het huishoudelijk reglement. Is u dit misschien ontgaan? Lees het Huishoudelijk Reglement dan alsnog zorgvuldig door.  Heeft u vragen dan kunt u hierover mailen met het NFG-secretariaat.  

Mededelingen rondom meivakantie 2016
In de meivakantie (25 april t/m 6 mei) is het kantoor van de NFG gewoon geopend. Wel werken wij met een lagere bezetting. Wij verzoeken u in deze periode bij voorkeur per mail contact met ons op te nemen (info@de-nfg.nl).

Op donderdag 5 mei is het NFG-kantoor gesloten ivm Hemelvaart.

Het telefonisch spreekuur van donderdag 28 april komt te vervallen maar ook die van donderdag 21 april (de donderdag voor de meivakantie).

Op donderdag 28 april en 5 mei zal er geen nieuwsflits verstuurd worden.

De exacte openingsdagen en -tijden kunt u altijd nalezen op de contactpagina van onze website.  
Social Media
Op facebook zijn wij deze week weer gestart met een nieuwe  boekverloting. Deze keer verloten wij het boek "De beste coach ben je zelf" van Pam Comijs. Wilt u kans maken op dit boek? Bezoek dan onze facebookpagina en lees de spelregels. 
Bij- en nascholing 
Klik hier voor de volledige NFG-agenda.
Overmatig gebruik social media verhoogt kans op depressie bij jongeren
Overmatig gebruik van social media door jongeren verhoogt de kans op depressie, blijkt uit nieuw onderzoek. Lees artikel.  

Meer interessante artikelen vindt u op onze website, LinkedIn- en  Facebookpagina
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.