Nummer 136   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Nieuwe versie Huishoudelijk Reglement 
Hierbij treft u de laatste versie aan van het Huishoudelijk Reglement. Neemt u dit document alstublieft zorgvuldig door. Heeft u vragen dan kunt u hierover mailen met het NFG-secretariaat.

De NFG in Italië 
Afgelopen weekend was de voorzitter van de NFG in Italië vanwege onze aansluiting bij de EAC (European Association for Counselling). In Milaan vond het congres Valori in Corso plaats.
En tijdens dit congres vond een kleine revolutie plaats. De voorzitter van de Italiaanse Psychologenorganisatie begroef de strijdbijl met de counselors omdat counselors en psychologen meer met elkaar gemeen hebben dan wat hen van elkaar scheidt. De conclusie was dat er meer moet worden samengewerkt. Een stap in de goede richting die (op termijn) hopelijk ook gevolgen gaat hebben voor Nederland.

 
 
de voorzitter van de IAC (wereldwijde counseling organisatie) opent in Milaan het congres. 
Beste NFG-lid,

Wil je meer uit je werk halen, wil je je meer ontspannen, wil je een balans vinden tussen privé en werk, wil je op vakantie of wil je iets anders?

Geef je op voor het gratis coaching gesprek!*
Of:
Geef het door aan iemand die er wat aan kan hebben.

Waar:
Andreas Schelfhoutstraat 48, 1058 HV in Amsterdam
Wanneer:
vrijdag 10 juni 2016, van 09.45 tot 12.00 uur
Hoe:
Stuur een e-mail naar marjoleinrs@gmail.com
Uiterste datum:
Geef jezelf of een ander op voor vrijdag 8 april 2016

Als je vragen hebt, dan hoor ik die graag van je via marjoleinrs@gmail.com

Met vriendelijke groet,
Marjolein Schouten

P.S.*: Het coaching gesprek is een vast onderdeel van mijn opleiding Integratieve Coaching en Counseling van de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.
Bij- en nascholing 
Hieronder vindt u een selectie van de NFG-agenda:

21 april
Mindful Coachen bij Coachcafé bij Tante te Elst

11 mei - 31 augustus
7-daagse cursus "Stress? En dan?!"

Klik hier voor de volledige NFG-agenda.
Onderzoek wijst uit: zelfs vóór de zwangerschap is stress al schadelijk voor de baby
Al langer is bekend dat chronische stress tijdens de zwangerschap slecht is voor de ongeboren vrucht. Nu hebben wetenschappers ontdekt dat stress zelfs voordat een vrouw zwanger wordt al een negatieve invloed heeft op het geboortegewicht van de baby. Lees verder.  

Meer vaknieuws vindt u op onze website, LinkedIn- en  Facebookpagina
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.