Nummer 132   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Digitaal declareren       
Met enige regelmaat krijgen wij vragen over de mogelijkheden van digitaal declareren. Graag verwijzen wij u hiervoor naar de website van Promeetec. Op deze site vindt u o.a. informatie over de (gratis) declaratiesoftware die u kunt gebruiken en handige tips voor een juist gebruik hiervan. Komt u er niet uit? Dan kunt u contact opnemen met de helpdesk van Promeetec. 

PSC-magazine 
Het magazine is deze week door ons verstuurd naar NFG-registerleden, aspirant-leden en abonnementhouders. Als het goed is, heeft u het magazine uiterlijk zaterdag 20 februari a.s. in huis. Niet ontvangen? Laat het ons weten via info@de-nfg.nl

Boekverloting: Uitslag
Woensdag 17 februari hebben wij op Facebook het boek "Het raadsel intelligentie" van ontwikkelingspsycholoog en docent Ewald Vervaet verloot. NFG-registerlid Myrthe den Doop heeft dit boek gewonnen, van harte! Binnenkort weer een nieuwe verloting dus houdt onze Facebookpagina in de gaten! 
Bij- en nascholing 
Klik hier voor de volledige NFG-agenda.
ISIS-meiden vertonen overeenkomsten met loverboy-slachtoffers
Sinds 2012 vertrokken er naar schatting 60 vrouwen vanuit Nederland naar SyriŽ om zich aan te sluiten bij ISIS. Volgens Sahar Noor van het Kennisplatform Integratie & Samenleving (KIS) zijn er bij deze meiden overeenkomsten met loverboy-slachtoffers. Lees artikel.   

Meer vaknieuws vindt u op onze website, LinkedIn- en  Facebookpagina
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.