Nummer 131   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Linkedin       
De NFG is sinds korte tijd meer actief op LinkedIn. Volg de nieuwsberichten én vergroot uw netwerk door ons te volgen op LinkedIn.

BTW-vrijstelling
In de media worden de laatste tijd veel berichten gepubliceerd over de BTW-vrijstelling. Hoewel er vaak wordt gesproken van een vrijstelling voor alle therapeuten, willen wij hier enige nuance in aanbrengen. Lees verder. 

PSC-magazine en preview 
Editie 1 van ons magazine is bijna klaar voor verzending. De planning is dat het magazine op woensdag 17 februari a.s. naar NFG-registerleden en abonnementhouders wordt verstuurd. A.s. maandag 15 februari verzenden wij de digitale preview met extra materiaal. Houdt uw mailbox dus in de gaten. 
Boekverloting: Het raadsel intelligentie van Ewald Vervaet 
Volgende week (woensdag 17 februari a.s.) verloten wij het boek "Het raadsel intelligentie" van ontwikkelingspsycholoog en docent Ewald Vervaet. Meedoen kan nog steeds. Like onze facebookpagina en het betreffende bericht dat door ons is geplaatst op dinsdag 2 februari jl. 

 
 
Intervisiegroep gezocht
Als psychosociaal therapeut ben ik op zoek naar een intervisiegroep om mij bij aan te sluiten in de omgeving van Venlo/Deurne/Venray.
Of zijn er NFG-leden die een intervisie groep willen
starten in deze omgeving?
Graag reactie via: info@sensus-pvs.nl / T: 06-13747529

Met vriendelijke groet,
Petra van Zon 
Oproep voor psychologen met diploma van voor 1989
Ben je NFG lid en als psycholoog voor 1989 afgestudeerd? Kreeg je daarom kort geleden te horen dat je voor september toch een diploma PSBK moet halen om voor vergoeding in aanmerking te komen?
Ik kom dan graag met je in contact om samen te bekijken hoe hier mee om te gaan.
Rien Walravens (rien@refirmitas.nl  -  0344-602319)
Bij- en nascholing 
Klik hier voor de volledige NFG-agenda.
Onderzoek: strenge ouders houden adhd-kind in stand
Kinderen met adhd hebben minder kans dat zij over hun stoornis heen groeien als ze langdurig kritische en negatieve reacties van hun ouders krijgen.  Lees artikel. 

Meer vaknieuws vindt u op onze website, LinkedIn- en  Facebookpagina
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.