Nummer 130   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

NFG lid van EAC     
De NFG is per 1 januari volwaardig lid geworden van de EAC (European Association of Counseling).  Het lidmaatschapsproces was 'pittig' te noemen. De NFG moest aantonen dat zij in alles aan de hoge standaarden van de EAC voldeed. De NFG is uiteindelijk met vlag en wimpel geslaagd. Lees verder.

Telefonisch spreekuur donderdag 4 februari 
Het telefonisch spreekuur van donderdagavond 4 februari komt te vervallen.


Herhaalde oproep: PSBK en MBK-Erkenning van "oude" diploma's (van voor 1989)
 

Heeft u vr 1989 een opleiding afgerond die voorkomt in het overzicht opleidingen die worden erkend als PSBK of MBK? Lees dan deze informatie zr zorgvuldig door.

Boekverloting: Het raadsel intelligentie van Ewald Vervaet 
Via onze facebookpagina verloten wij op woensdag 17 februari a.s. het boek "Het raadsel intelligentie" van ontwikkelingspsycholoog en docent Ewald Vervaet. Wilt u ook kans maken op dit boek? Like onze facebookpagina en het betreffende bericht dat door ons is geplaatst op dinsdag 2 februari jl. 
 
 
Vakmanschap: Systemisch werk in relatiecounselling 
Ook deze maand zal op de website Professioneelbegeleiden.nl speciaal voor NFG-geregistreerden een week lang een artikel gratis beschikbaar worden gesteld.  

Van 3 februari t/m 11 februari a.s. kunt u het artikel "Vakmanschap: Systemisch werk in relatiecounselling" uit Counselling Magazine gratis lezen. Na 11 februari betaalt u € 1,95 voor het lezen van dit artikel.   

 
Bij- en nascholing 
Hieronder vindt u een selectie van de NFG-agenda:

11 en 12 februari
Kinderen Helpen bij Verlies, Rouw en Verdriet.

2 juni
Dag van Coach (thema Geluk). € 30,-- korting voor NFG-leden.

Klik hier voor de volledige NFG-agenda.
Minder suiker en meer vezels tegen depressie!
Voeding met een hoge glycemische index geeft meer risico op de ontwikkeling van een depressie. Vezels daarentegen spelen een beschermende rol! Lees verder.  


Meer vaknieuws vindt u op onze website en op onze facebookpagina
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.