Nummer 128   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Ruim 600 volgers op Facebook! 
Inmiddels hebben wij meer dan 600 volgers op Facebook en hier zijn wij heel blij mee. Bedankt! Volgt u ons nog niet? Hier vindt u de link naar onze facebookpagina voor nieuwsberichten en andere leuke en interessante berichten, een kijkje achter de schermen bij de NFG en natuurlijk de boekverlotingen. Afgelopen dinsdag hebben wij het Werkboek Teamcoaching verloot en dit boek is gewonnen door Dieuwertje Suurland.  Dieuwertje, veel leesplezier toegewenst! 
Intervisie haptotherapie,omgeving Nijmegen
Sinds eind 2014 en begin 2015 zijn wij, Liesbeth en Titia, aan het ITH afgestudeerd als haptotherapeut. We zitten allebei in intervisiegroepen die tijdens onze opleiding zijn ontstaan. Vanwege praktische bezwaren (afstand en planning) en onze behoefte aan uitwisseling met meer ervaren collega's zijn we nu op zoek naar een nieuwe intervisiegroep, in Nijmegen of omgeving. Welke groep heeft ruimte voor ons? Of wie zou in een nieuw op te richten intervisie groep willen? Wij horen het graag! Je kunt contact opnemen met Titia via het contactformulier op mijn website.

Titia Baak en Liesbeth Gijsbers
Intervisiegroep omgeving Utrecht
Mijn naam is Didy Hartman, 53 jaar, getrouwd en moeder van drie tieners. Ik ben psycholoog BSc, psychopastoraal therapeute, maatschappelijk werker en verpleegkundige. Momenteel ben ik bezig met de Master Levenslooppsychologie. Naast mijn gezin en studie heb ik een  eigen praktijk ( www. Praktijk-Shalom.nl). Hiervoor ben ik op zoek naar een intervisie groepje om casu´stiek te bespreken. Ik wil me graag aansluiten bij een bestaande groep of een nieuwe intervisiegroep vormen, het liefst op universitair  denkniveau. Als je interesse hebt of tips, mail dan naar: Didy Hartman, e mail:  info@prakijk-shalom.nl 
Bij- en nascholing 
Hieronder vindt u een selectie van de NFG-agenda: 
 
25 januari
CoachcafÚ

14 maart en 11 april
Nascholing Coachen vanuit essentie

24 maart - 2 juni
5-daagse training Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

1 april - 25 mei
5-daagse training De kracht van hechting

14 april - 13 mei
3-daagse training Motiverende gespreksvoering (MGV)

29 april - 3 mei

4-daagse Focusing Training "Being Seriously Playful"

Klik hier voor de volledige NFG-agenda.
Relatieproblemen? Wacht niet te lang met zoeken naar hulp!
Zweeds onderzoek toont aan dat ouders van jonge kinderen opvallend vaak uit elkaar gaan en komt met tips om dat te voorkomen. Lees verder.  


Meer vaknieuws vindt u op onze website en op onze facebookpagina
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.