Nummer 126   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

2016  
Wij wensen alle NFG-registerleden een heel goed en gezond 2016. Na een kantoorsluiting van twee weken zijn wij deze week met frisse zin aan het nieuwe jaar begonnen. Het is een bijzondere eerste werkweek geworden. Vanwege de bizarre weersomstandigheden werken de NFG-medewerkers al vanaf dinsdag vanuit huis. Wij zijn dan wel telefonisch bereikbaar maar hebben slechts 1 telefoonlijn beschikbaar. Daarom verzoeken wij u vriendelijk ook vandaag bij voorkeur per e-mail contact met ons op te nemen.

Kijk voor de actuele stand van zaken op de contactpagina van onze website of op onze Facebookpagina.

DAS brochure
Tijdens onze vakantiesluiting ontvingen wij bijgaande DAS Brochure met daarin aandacht voor de Wet kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg (Wkkgz). In deze wet is opgenomen dat ook solistisch werkende zorgaanbieders verplicht zijn om over een klachtenregeling en een klachtenfunctionaris te beschikken. Zij dienen zich aan te sluiten bij een geschilleninstantie.
Voor NFG-registerleden geldt natuurlijk dat dit door ons voor u is geregeld. 
Verborgen verlies
Rouw is de achterkant van liefde 
Ook deze maand is op de website professioneelbegeleiden.nl speciaal voor NFG-geregistreerden een artikel een week lang gratis beschikbaar.

Ditmaal is gekozen voor het artikel Verborgen verlies, Rouw is de achterkant van liefde uit Counselling Magazine. U kunt dit artikel gratis lezen t/m 14 januari a.s.

Bij- en nascholing 
Hieronder vindt u een selectie van de NFG-agenda: 
 
Diverse data
Workshop "Doorbreek de vicieuze cirkel van stress"

Diverse data
Cursus 'Stress? En dan?'

Klik hier voor de volledige NFG-agenda.
Waarom ontstaan psychische problemen vaak als je begin twintig bent?
Het is niet voor niets dat de angstige, getroebleerde begin-twintiger zo'n cliché is. Je gaat uit huis, je gaat voor het eerst studeren en je moet op zoek naar een baan, terwijl je veel te weinig slaapt en opeens onbeperkte toegang hebt tot alcohol en drugs. Lees verder. 


Meer vaknieuws vindt u op onze website en op onze facebookpagina
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.