Nummer 125   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Gewijzigde openingstijden NFG-secretariaat
Het telefonisch spreekuur van vanavond (17 december) komt te vervallen.

Ons kantoor is gesloten vanaf 21 december t/m 1 januari a.s. In dringende gevallen kunt u onze voicemail inspreken en bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Hierbij sturen wij u dan ook de laatste nieuwsflits voor onze vakantiesluiting. De eerstvolgende nieuwsflits zal worden verstuurd op donderdag 7 januari a.s. Mocht er tussentijds dringend nieuws zijn dan hoort u dat wel uiteraard.


Wij wensen alle lezers van deze nieuwsflits hierbij hele fijne feestdagen toe.

Boekverloting
De laatste loting op facebook was een enorm succes. Maar liefst 77 personen hebben het bericht geliket. De loting is gevallen op Linda der Weduwe. Zij heeft geen collega of vriend(in) getagd en dus houden wij een boek over.... Deze zullen we in het nieuwe jaar gaan verloten. Volg ons op facebook en doe mee!
 
Bij- en nascholing 
Hieronder vindt u een selectie van de NFG-agenda: 
 
22 januari
Symposium Hooggevoeligheid bij kinderen en jongeren
(met vroegboekkorting t/m 31 december)

17 en 31 maart
Train de Trainer: Verliesverwerking rondom werk

Klik hier voor de volledige NFG-agenda.
Relatie tussen antidepressiva en autisme is wake-up call
Vrouwen die antidepressiva gebruiken tijdens de zwangerschap hebben mogelijk een verhoogde kans op een kind met autisme. Lees verder.  


Meer vaknieuws vindt u op onze website en op onze facebookpagina
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.