Nummer 124   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Gewijzigde openingstijden NFG-secretariaat
In de kerstvakantie (21 december t/m 1 januari) is ons kantoor gesloten. 
Wilt u onze exacte openingstijden nog eens nalezen? U vindt ze hier.   

Boekverloting
Dit keer een speciale boekverloting op Facebook. U maakt kans op twee exemplaren van het Werkboek Teamcoaching, één voor uzelf en één voor uw collega.
De loting vindt plaats op dinsdag 15 december a.s. Wilt u meeloten? Bezoek onze Facebookpagina en lees hoe ook u kans kan maken op deze boeken.  


Preview PSC Magazine 
Vanaf nu ontvangen NFG-geregistreerden, voordat wij het PSC Magazine per post versturen, een digitale preview. In deze preview kunt u alvast bekijken wat het PSC Magazine u zal bieden. Op woensdag 9 december verstuurden wij de link naar de preview. Wanneer u dit is ontgaan, kunt u de preview hier alsnog vinden. Het magazine zal volgende week per post worden verstuurd. Via deze weg veel leesplezier toegewenst.  
 
Bij- en nascholing 
Hieronder vindt u een selectie van de NFG-agenda: 
 
Op verzoek extra ingepland
19 december
Workshop "Doorbreek de vicieuze cirkel van stress"

8 januari - 1 april

5-daagse training Systemisch Werk

14 januari
Congres ADHD: Feiten en Fabels

Klik hier voor de volledige NFG-agenda.
"Kinderen met huisdieren ervaren minder angst"
Kinderen die opgroeien met een huisdier hebben een lager risico om angst te ervaren, dan kinderen die zonder dieren leven. Wetenschappers van het Bassett Medical Center in New York trekken die conclusie na een klein onderzoek met 643 kinderen. Lees verder.   


Meer vaknieuws vindt u op onze website en op onze facebookpagina
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.