Nummer 122   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Boekenmarkt
De laatste voorbereidingen voor onze boekenmarkt op vrijdag 27 november a.s. zijn in volle gang. We hebben er erg veel zin in en hopen dat de bezoekers met veel mooie boeken weer naar huis zullen gaan. Alle informatie kunt u hier  (nogmaals) nalezen. U komt toch zeker ook?

Vergoedingenoverzicht zorgverzekeraars 2016 
In de nieuwsflits van vorige week schreven wij dat wij er hard aan werken om het vergoedingenoverzicht van de zorgverzekeraars binnen enkele weken klaar te hebben. Wij zijn verheugd u te melden dat dit overzicht nu al gereed is en online staat. U kunt uw cliŽnten op dit overzicht wijzen wanneer zij willen overstappen naar een andere zorgverzekeraar.

Ruim 500 likes op Facebook 
We zijn de 500 Likes gepasseerd en inmiddels staat de teller op 507! De 500ste Liker (Bibi Ottenhof) heeft van ons het prachtige boek "Kalm" ontvangen. Heeft u onze Facebookpagina al gevonden? U kunt hier meepraten over diverse nieuwsonderwerpen, berichten achterlaten en natuurlijk een recensie geven. Neem eens een kijkje! 
 
Gewijzigde openingstijden NFG-secretariaat 
In de kerstvakantie (21 december t/m 1 januari) is ons kantoor gesloten.
Wilt u onze exacte openingstijden nog eens nalezen? U vindt ze hier.
 
Intervisieleden gezocht 
Onze intervisiegroep staat open voor nieuwe leden. Wij komen op donderdagochtend bij elkaar in Zeist, Baarn of Blaricum. Woon en werk jij in dit gebied en werk jij ook met kinderen en ouders? Neem dan contact op met Anneke Davids om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, www.dekrachtvanhetkind.nl info@dekrachtvanhetkind.nl.  
Bij- en nascholing 
Deze keer vragen wij uw aandacht voor de online videocolleges van Hupper. Studeren waar en wanneer u maar wilt. U kunt kiezen uit 8 interessante onderwerpen. Alle colleges zijn van hoog niveau en ook nog eens goed betaalbaar. NFG-geregistreerden ontvangen 8 punten per gevolgd college. Kijk voor het volledige aanbod op de site van Hupper.  

Klik hier voor de volledige NFG-agenda.
TV-tip: Sunny Side of Spirit
(v.a. 3 december a.s. 20.40 uur, NPO3) 
Vier op de tien Nederlanders lijden aan klachten als depressiviteit, slapeloosheid, ADHD en stress. Hoe is dat in andere culturen? Sunny Bergman onderzoekt in haar nieuwe drieluik hoe er in Ghana, Taiwan en BraziliŽ op geheel andere, veelal spirituele, wijze met deze voor ons bekende psychische klachten wordt omgegaan. Lees verder.   


Meer vaknieuws vindt u op onze website en op onze facebookpagina
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.