Nummer 121   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Zorgverzekeringen
Uiterlijk vandaag worden de zorgpremies en de inhoud van de zorgverzekeringspakketten voor 2016 bekend gemaakt. De NFG kan u alvast het goede nieuws melden dat vanaf 2016 de zorgverzekeraar Bewuzt (label VGZ) vergoedingen kent voor alternatieve zorg. Aansluiting bij de koepelorganisatie is noodzakelijk om voor deze vergoedingen in aanmerking te komen.

De komende weken zullen wij ons bezig houden met het aanpassen van het vergoedingenoverzicht op onze website. Zodra dit overzicht compleet is, laten wij u dit via deze nieuwsflits weten.

Voor de goede orde melden wij dat uw cliŽnten tot 1 februari de tijd hebben om over te stappen. De huidige zorgverzekering moet echter wel opgezegd zijn voor 1 januari. 

Bijna 500 likes op Facebook 
Op dit moment staat de teller op 492 likes! Wordt u de 500ste die onze facebookpagina gaat liken? Ook afgelopen week hebben we weer leuke berichten geplaatst en gedeeld en we hebben weer een mooi boek verloot. Mis niets en bezoek ons op Facebook.  
 
Gewijzigde openingstijden NFG-secretariaat 
In de kerstvakantie (21 december t/m 1 januari) is ons kantoor gesloten.
Wilt u onze exacte openingstijden nog eens nalezen? U vindt ze hier.
 
Intervisieleden gezocht
In de regio West-Friesland. Een nieuw op te starten intervisiegroep ingaande 2016. Ik ben psychosociaal spiritueel therapeut.
Je bent van harte welkom als je woonachtig bent in deze regio
Ik ben bereikbaar via praktijkmarjatames@ziggo.nl

Hartelijke groet,
Marja Tames
Bij- en nascholing 
Hieronder vindt u een selectie van de NFG-agenda: 
 
19 januari - 15 maart
3- daagse bijscholing Emotioneel Lichaamswerk (ELW) voor coaches, therapeuten en counselors

23 februari - 10 mei

3-daagse bijscholing EMDR


Klik hier voor de volledige NFG-agenda.
40 procent van de meiden 16-22 voelt zich schuldig over hun eetgedrag
Nederlandse meisjes tussen de 16 en 22 jaar zijn steeds bewuster bezig met hun eetgewoontes. 40 procent geeft aan zich schuldig te voelen over hun eetgedrag. Lees verder. 


Meer vaknieuws vindt u op onze website en op onze facebookpagina
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.