Nummer 120   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Tweeduizend inschrijvingen op  de nieuwsflits 
We hebben de magische grens van 2000 inschrijvingen op deze nieuwsflits bereikt en dat verdient wel een bloemetje. Onze tweeduizendste lezer is nieuw NFG-registerlid mw. Van den Einden. De bloemen zijn inmiddels aan haar verstuurd.

Telefonische bereikbaarheid NFG 
In verband met de ISO-hercertificering heeft de NFG een onderzoek ingesteld naar de telefonische bereikbaarheid. Wat blijkt... 98% van de binnenkomende telefoontjes wordt beantwoord. Slechts 2% wordt gemist.... Dit komt meestal omdat er wordt gebeld buiten de openingstijden. Overigens blijkt uit ons klanttevredenheidsonderzoek dat meer dan 80% van de respondenten voorkeur geeft aan contact via de e-mail.  Wist u dat u nog steeds kunt meedoen aan dit onderzoek? Klik hier. 

Boekenmarkt vrijdag 27 november a.s. te Assen 
Over twee weken organiseren wij onze boekenmarkt in Assen. Wij verkopen daar veel vakboeken tegen zeer lage prijzen, leuk voor uzelf of om cadeau te geven. U komt toch zeker ook?

Boekverloting 
Op onze facebookpagina is op woensdag 10 november een nieuwe boekverloting gestart. Wij verloten op 18 november a.s. het prachtige (vak)boek "Hulpverlening aan Jeugd en Gezin". Wilt u kans maken op dit boek? Bezoek onze facebookpagina en lees de voorwaarden.  
 
Gewijzigde openingstijden NFG-secretariaat 
Op 10 december a.s. is het kantoor van de NFG gesloten vanwege een externe bespreking. En ook in de kerstvakantie (21 december t/m 1 januari) is ons kantoor gesloten.
Wilt u onze exacte openingstijden nog eens nalezen? U vindt ze hier.
 
Intervisieleden gezocht
Een fris opgestarte intervisiegroep, bestaande uit twee psychologen, zoekt nieuwsgierige leden voor uitbreiding. Je bent van harte welkom om kennis te maken als je woonachtig bent in de omgeving/stad Groningen.
Ik ben bereikbaar via noortje@psychenco.nu.

Hartelijke groet,

Noortje Poelstra

Bij- en nascholing 
Hieronder vindt u een selectie van de NFG-agenda: 
 
26 november
Landelijke Studiedag - Begeleiden van "levend verlies" bij ouders van kinderen met een beperking

8 januari - 18 maart

3-daagse workshop Effectief begeleiden van ouders en kinderen in een (complexe) scheidingssituatie

Klik hier voor de volledige NFG-agenda.
Positiever door wandeling in de natuur
Je telefoon die roodgloeiend staat, je mailbox die uitpuilt van de ongelezen mails en een to-do list van hier tot aan Tokio: soms zou je wel willen ontsnappen uit je hectische leven. Lees verder.  


Meer vaknieuws vindt u op onze website en op onze facebookpagina
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.