Nummer 119   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Wanneer je per 1-1-2017 niet voldoet aan de gestelde eisen van de zorgverzekeraar 
Op dit moment zijn veel van onze registerleden bezig met een cursus PSBK (evt. MBK) om te voldoen aan de door de zorgverzekeraar gestelde scholingseis per 1-1-2017. Er is echter ook een groep registerleden die nog twijfelt of er bewust voor kiest om niet aan deze eis te voldoen. Voor de leden die niet aan de gestelde opleidingseisen willen of kunnen voldoen zal de NFG per 1-1-2017 een apart register oprichten.
Lees verder.  

Gewijzigde openingstijden NFG-secretariaat 
Op 10 december a.s. is het kantoor van de NFG gesloten vanwege een externe bespreking. En ook in de kerstvakantie (21 december t/m 1 januari) is ons kantoor gesloten.
Wilt u onze exacte openingstijden nog eens nalezen? U vindt ze hier.
 
Leestip
ProfessioneelBegeleiden.nl heeft een nieuw vakblad uitgegeven: Positieve Psychologie. Ter promotie is de gehele eerste editie met als thema "Op eigen kracht" gratis te downloaden. Klik hier.
 
Bij- en nascholing 
Hieronder vindt u een selectie van de NFG-agenda: 
 
20 november
Moed en bemoediging als voorwaarde voor (persoonlijke) groei

15 januari t/m 22 april

Signaleren met het Ojemann wereldspel als non-verbaal onderzoeksinstrument


Klik hier voor de volledige NFG-agenda.
Lees verder. 

Meer vaknieuws vindt u op onze website en op onze facebookpagina
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.