Nummer 118   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Uitslag Boekverloting op Facebook
Ter voorbereiding op onze boekenmarkt van 27 november a.s. verloten wij momenteel wekelijks een boek via onze facebookpagina. De verloting van het Handboek Strategisch Coachen heeft plaatsgevonden op 20 oktober jl. De winnares, Natalie Heijnen heeft het boek inmiddels toegestuurd gekregen.
Ook hebben we inmiddels een tweede boek verloot (Studeren met autisme) en wel op 28 oktober jl. Dit boek is gewonnen door Natalie Roos. De filmpjes van de loting kunt u op facebook bekijken.

Lotingen gemist? We gaan volgende week gewoon nóg een leuk boek verloten. Like onze facebookpagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de boekverlotingen. 

Contributiebetaling in 2016
U heeft nog twee dagen de tijd om uw betalingsvoorkeur inzake de NFG-contributie 2016 door te geven! Reageert u na 1 november a.s. dan kunnen wij uw voorkeur niet meer tijdig verwerken. Hier vindt u alle informatie.

Gewijzigde openingstijden NFG-secretariaat
Op 10 december a.s. is het kantoor van de NFG gesloten vanwege een externe bespreking.
Wilt u onze exacte openingstijden nog eens zien? U vindt ze hier.

Intervisieleden gezocht
Wij (Annemiek van Wijnbergen uit Breda en Diana Kanters uit Loon op Zand) zijn op zoek naar nieuwe intervisieleden uit onze omgeving.
Wij zijn beiden psychosociaal therapeut/energetisch coach en zouden het leuk vinden als 1 of 2 nieuwe therapeuten zich bij ons aansluiten.

Voor meer informatie kun je Diana Kanters mailen op qualityliving@home.nl of bellen op 06-43163774
Accreditatie Gradatim/PSBK (herhaalde oproep)
Een werkgroepje van oud Gradatim-studenten maakt zich hard om het diploma van Gradatim voor afgestudeerden na 2005 alsnog geaccrediteerd te krijgen voor de PSBK. Dit proces van accreditatie wordt steeds concreter en we zijn positief gestemd.
Heeft u zich nog niet aangemeld om dit proces mee te dragen? U kunt zich als oud-afgestudeerde alsnog, graag per omgaande, aanmelden via info@sillyvitae.nl.
Wij zien uw reactie graag tegemoet. Samen staan we sterker!

Vriendelijke groeten van Sylvette van Zwol, Meindert Telkamp, Angelique Broersen
Bij- en nascholing 
Hieronder vindt u een selectie van de NFG-agenda: 
 
15 november
Open dag NEM Academy Breda
(geen PE-punten).

16 november
CasusConsultatie Trauma


Klik hier voor de volledige NFG-agenda.
De laatste tien jaar zijn een behoorlijk aantal studies uitgevoerd om te zien of voedingssuppletie met omega 3-vetzuren verbeteringen kunnen geven bij kinderen met ADHD. In de meeste studies is echter niet gekeken of een verbetering van ADHD-symptomen vooral gezien wordt bij kinderen die een lage omega 3-vetzuurspiegel hebben. Lees verder.

Meer vaknieuws vindt u op onze website en op onze facebookpagina
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.