Nummer 117   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Gewijzigde openingstijden NFG-secretariaat
Het telefonisch spreekuur van donderdag 22 oktober a.s. gaat niet door en op
10 december a.s. is het kantoor van de NFG gesloten vanwege een externe bespreking.
Wilt u onze exacte openingstijden nog eens zien? U vindt ze hier.

Boekverloting op Facebook 
Heeft u de Facebookpagina van de NFG al ontdekt? Hierop plaatsen wij interessante nieuwsberichten en geven wij u een kijkje achter de schermen bij de NFG. Op dinsdag 20 oktober a.s. verloten wij via Facebook het boek: Het Handboek Strategisch Coachen van Maarten Kouwenhoven (nieuwwaarde € 45,--). Kijk op onze Facebookpagina hoe u hierop kans kunt maken.  

Contributiebetaling in 2016
U heeft nog twee weken de tijd om uw betalingsvoorkeur inzake de NFG-contributie 2016 door te geven! Reageert u na 1 november a.s. dan kunnen wij uw voorkeur niet meer tijdig verwerken. Hier vindt u alle informatie.

Herfstvakantie
Volgende week zal er in principe geen nieuwsflits verschijnen i.v.m. de herfstvakantie. De volgende nieuwsflits verschijnt dan naar verwachting op donderdag 29 oktober a.s.
Bij- en nascholing 
Hieronder vindt u een selectie van de NFG-agenda: 
 
5 november
Landelijke studiedag (V)echtscheidingen

13 november
Creatief communiceren met kinderen


Klik hier voor de volledige NFG-agenda.
Werkdagen van slechts zes uur zouden ons productiever maken, dat heeft een experiment in een verzorgingstehuis in Zweden aangetoond. Lees verder.


Meer vaknieuws vindt u op onze website
en/of op onze facebookpagina
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.