Nummer 115   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Hoe wilt u uw contributie betalen in 2016?
Vanaf nu is het voor registerleden, geregistreerd in de vakgroep VPMW of VIG, mogelijk om zelf de betalingsvoorkeur aan te geven via de persoonlijke NFG-inlogpagina. Dit kan tot 1 november a.s. lees verder. 
Bij- en nascholing 
Hieronder vindt u een selectie van de NFG-agenda: 
 
7 en 21 november
Workshop:"Een beeld zegt meer dan 1000 woorden" Creatieve werkvormen in het Focusproces

26 november - 18 december
Driedaagse training Motiverende Gespreksvoering (MGV) / Motivational Interviewing (MI)

1 december
Congres: Wat maakt een mens beter? De helende werking van het brein

Klik hier voor de volledige NFG-agenda.
Uit een grootschalig opgezette vergelijkende studie is gebleken dat het eten van vis kan beschermen tegen depressies. Vis is rijk aan waardevolle voedingsstoffen, zoals meervoudig onverzadigde omega-3-vetzuren, hoogwaardige eiwitten, diverse vitaminen en mineralen. 'Daarom is het aan te bevelen om meer vis eten', aldus Fang Li, van de afdeling Epidemiologie en Health Statistics, Medical College van Qingdao University (China).
(bron: voedingsgeneeskunde.nl)

Meer vaknieuws vindt u op onze website.
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.