Nummer 114   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Psychosociale Basiskennis 
Heeft u in de afgelopen periode het diploma PSBK gehaald? Vergeet u dan niet een kopie hiervan op te sturen / te mailen aan het NFG-secretariaat? Wij geven dit dan weer door aan de koepelorganisatie RBCZ zodat VGZ weet dat u voldoet aan de laatste scholingseisen.

Verder zijn benieuwd of er al NFG-registerleden hebben deelgenomen aan het centraal examen. Wij horen graag van u hoe dit u is bevallen. Wilt u uw ervaring mailen aan: officemanager@de-nfg.nl

Boekenmarkt 27 november 2015 
Na twee dagen hard werken hebben wij alle boeken stuk voor stuk bekeken en geprijsd. Wij werden met de minuut enthousiaster, want er zitten echt veel prachtige boeken bij voor spotprijsjes. Deze boekenmarkt mag u eigenlijk niet missen! Kom dus op vrijdag 27 november  a.s. tussen 10.00 - 16.00 naar ons kantoor in Assen. Voor de route en verdere informatie klik hier.  
Intervisieleden gezocht
Reeds bestaande intervisiegroep, bestaande uit psychologen, zoekt serieuze en enthousiaste leden voor uitbreiding.
Je bent van harte welkom om je aan te sluiten, omgeving Den Haag/ Rotterdam.

Mail voor meer informatie naar info@psycholoogkoolmees.nl

Met vriendelijke groet,
mevr. drs. Paula Koolmees-Mitrovic
Intervisiegroep gezocht
Mijn naam is Cindy Drost, ik woon in Doetinchem en ben ontwikkelingspsycholoog en kindercoach. In mijn praktijk aan huis bied ik psychosociale consulten en coaching aan kinderen, jongeren en hun ouders.

Ik ben op zoek naar een intervisiegroep in Oost-Gelderland of Twente. Bij wie mag ik aansluiten? Mocht je interesse hebben om samen met mij een groep te beginnen dan mag je zeker ook reageren! Ik ben bereikbaar via kinderpraktijkscout@gmail.com

Groet,
Cindy Drost-Elting
Bij- en nascholing 
Hieronder vindt u een selectie van de NFG-agenda: 
 
14 oktober
Coachcafé voor coaches / trainers

v.a. 31 oktober
Na of bijscholing: Je eigen kleur. Weerbaarheid en (hoog)gevoeligheid (4 dg.)

4 en 11 november

2-daagse training omgaan met rouw en verlies voor professionals

Klik hier voor de volledige NFG-agenda.
Interventies die zijn erkend door de Erkenningscommissie Langdurige GGZ zijn vanaf nu te vinden op een nieuwe website.
De databank telt inmiddels veertien interventies en de verwachting is dat dit aantal de komende maanden nog flink toeneemt. Het erkenningstraject draagt bij aan kwaliteitsverbetering van de langdurige ggz. Lees meer

Meer vaknieuws vindt u op onze website.
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.