Nummer 113   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieusflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Boekenmarkt speciaal voor NFG-geregistreerden
Op 27 november a.s. organiseert de NFG een boekenmarkt met prachtige (veelal nieuwe) vakboeken voor spotprijsjes (0,50 tot maximaal 15,00 euro). Wij schreven u hierover in nieuwsflits 112. De eerste positieve reacties hebben wij ontvangen maar sommige belangstellenden vinden Assen wel ver rijden. Ons kantoor is echter gemakkelijk bereikbaar en gelegen vlakbij de A28 en op 20 min. lopen vanaf het station, klik hier voor de routebeschrijving en alle overige informatie. Maak er anders een leuke dag Drenthe van, er is hier veel te beleven. Op deze site vindt u hiervoor enkele ideeŽn.
Maar alleen het bezoeken van de boekenmarkt is naar onze mening de moeite waard gezien de hoeveelheid (prachtige) boeken en de kleine prijsjes die wij hiervoor vragen. Deze week zijn wij begonnen met de voorbereidingen voor deze boekenmarkt. Op onze facebookpagina staan een aantal (leuke) foto's. U bent van harte welkom!
 
Facturatie RBCZ in 2016 
De koepelorganisatie RBCZ heeft ons laten weten vanaf 2016 de contributiefacturen digitaal, per e-mail te versturen. Zij gebruiken hiervoor het mailadres dat bij hen bekend is. Wij raden u aan dit zelf te controleren en eventueel aan te passen op de site www.rbcz.nu. U kunt inloggen met uw gebruikersnaam (= uw RBCZ-licentienummer) en uw wachtwoord (= uw RBCZ-debiteurnummer). Wanneer u uw NAW-gegevens of uw mailadres wijzigt, dient u altijd te verifieren of dit nog overeenkomt met de gegevens zoals bekend bij Vektis (www.agbcode.nl)

Tarieven 2016
In nieuwsflits 112 hebben wij de tarieven voor 2016 bekend gemaakt en ook verteld over nieuwe betaalmogelijkheden. Is u dit ontgaan? U kunt de nieuwsflits nog nalezen op het ledengedeelte van onze website.

Het Beste Zorgidee van Nederland 
Ook dit jaar biedt ONVZ hulpverleners, patiŽnten en consumenten een platform om mee te denken over hoe de zorg beter kan. Ook u kunt uw idee inzenden via hun website. Het beste idee wordt beloond met een bedrag van 10.000,-- euro.  
Bij- en nascholing 
Hieronder vindt u een selectie van de NFG-agenda: 
 
23 september 2015
Congres Hechtingsproblematiek

24 september 2015
2e Autisme Symposium
 
Klik hier voor de volledige NFG-agenda.
Kinderen van patiŽnten met een erfelijke aandoening hebben vaker negatieve jeugdervaringen en zijn vaker onveilig gehecht dan kinderen van gezonde ouders. Dat blijkt uit onderzoek waarop LuciŽnne van der Meer op 3 september promoveerde aan de Universiteit Leiden. Lees meer

Meer vaknieuws vindt u op onze website.
10% korting voor NFG-registerleden op medische & psychosociale basiskennis bij Con Amore
Con Amore is als opleidingsinstituut gespecialiseerd in de medische en psychosociale basiskennis.
Alle opleidingen zijn geaccrediteerd door CPION en SNRO en voldoen aan de eisen van de zorgverzekeraars. Lees verder
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.