Nummer 112   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieusflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Bereikbaarheid
Op dinsdag 15 september a.s. is ons kantoor beperkt bereikbaar vanwege interne activiteiten.

Boekenmarkt met zeer voordelige vakboeken speciaal voor NFG-geregistreerden
Op vrijdag 27 november a.s. organiseert de NFG een unieke boekenmarkt met zťťr voordelig geprijsde boeken speciaal voor de NFG-registerleden en aspirantleden. Lees verder.

Tarieven 2016
Hierbij laten wij onze register- en aspirantleden weten dat de NFG haar contributiebijdragen over 2016 NIET zal verhogen. Ook de premies voor de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en rechtsbijstandverzekering blijven gelijk. Daarnaast zullen de visitaties, in tegenstelling tot die bij de collega-beroepsorganisaties, in 2016 gratis blijven...... en hier blijft het niet bij.....

Vanaf 2016 krijgen NFG-registerleden geregistreerd in de vakgroep VPMW of VIG de mogelijk om de contributie in 4 of 12 termijnen te betalen ZONDER extra kosten. De verwachting is dat vanaf half oktober / begin november deze groep registerleden hun voorkeur van betalen kunnen aangeven in de database. Zodra dit mogelijk is, zullen wij dit melden in de nieuwsflits.

Kwaliteitsonderzoek VEKTIS 
In nieuwsflits 104 berichtte wij u over de kwaliteitsactie van Vektis. Eind september komt er een vervolg op deze actie en ontvangen de zorgaanbieders een brief van Vektis. Ook de zorgaanbieders die niet hebben gereageerd op de eerder verstuurde e-mail van Vektis zullen een brief ontvangen. Heeft u vragen over deze brief of over deze kwaliteitsactie dan kunt u deze stellen aan Vektis. De contactgegevens staan op hun vernieuwde website. Nieuwsflits 104 kunt u nalezen op onze website achter het ledengedeelte.   
Intervisiegroep gezocht omgeving 's-Hertogenbosch
Zelf ben ik woonachtig in Veghel en ben op zoek naar een intervisiegroep in de omgeving van 's-Hertogenbosch. Ben vanuit mijn praktijk werkzaam als psychosociaal therapeut. Graag hoor ik van jullie. Dus neem contact met mij op marian@individueleaandacht.nl.
Groetjes,
Marian van den Acker.
Bij- en nascholing 
Hieronder vindt u een selectie van de NFG-agenda: 
 
14 september
Eťndaagse training: Beroepsgeheim, privacy en dossiervorming

24 september en 15 oktober 2015
 
Klik hier voor de volledige NFG-agenda.
Zelfstandige kinder- en jeugdpsychologische praktijken staan bekend om hun grote flexibiliteit, korte wachtlijsten en efficiŽnte (kosteneffectieve) zorg. En ze kennen de lokale situatie als geen ander. Verwijzers en cliŽnten weten van tevoren wie de behandelend psycholoog is, en over welke kwaliteiten en mogelijkheden deze beschikt. Kom daar maar eens om in zorgland. Lees meer

Meer vaknieuws vindt u op onze website.
10% korting voor NFG-registerleden op medische & psychosociale basiskennis bij Con Amore
Con Amore is als opleidingsinstituut gespecialiseerd in de medische en psychosociale basiskennis.
Alle opleidingen zijn geaccrediteerd door CPION en SNRO en voldoen aan de eisen van de zorgverzekeraars. Lees verder
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.