Nummer 103   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieusflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 
 
Achterstand in betalingen aan de NFG
De NFG heeft geconstateerd dat er bij veel leden een betalingsachterstand is aan de NFG. De incasso's die wij uitvoeren worden (meerdere malen) teruggeboekt. Soms door de bank vanwege onvoldoende saldo op de rekening, soms door de NFG-hulpverlener zelf. De reden is ons dan onbekend en moeten wij zien te achterhalen. Dit brengt veel extra werkzaamheden mee voor onze administratie-afdeling. De kosten van dit vele werk overstijgen op dit moment ons budget en wij moeten budgetten aanspreken die voor andere doeleinden bestemd zijn.

De NFG is voornemens om de contributie voor 2016 niet meer dan de inflatie te verhogen. Echter op deze manier zijn wij genoodzaakt om een grotere verhoging door te voeren. Iets dat wij eigenlijk niet willen, zeker niet voor de leden die wel op tijd aan hun betalingsverplichting voldoen.

Wij begrijpen dat het niet voor iedereen even makkelijk is om de contributie op tijd te betalen en zijn zeker bereid daarin met de debiteur mee te denken en tot oplossingen te komen.

Heeft u een betalingsachterstand? Bel of mail dhr. Henk Kuhl van onze administratie-afdeling. Wij komen samen met u zeker tot een oplossing. Henk is doorgaans bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 8.30 - 14.00 uur (0592-820030) en per mail via administratie@de-nfg.nl.   
Bij- en nascholing 

Hieronder vindt u een selectie van de NFG-agenda: 

 

10 juni
Workshop Djinns, bezetenheid & exorcisme, de grens met het bovennatuurlijke  

 

3 september - 23 november

5-Daagse training "Acceptance and Commitment Therapy" door Psychodidact. 

 

4 september - 20 november

5-Daagse module "De kracht van hechting" door Psychodidact  

 

Klik hier voor de volledige NFG-agenda.

Burn-out klachten, honderdduizenden Nederlandse werknemers hebben er last van. Er lijkt sprake van een niet te keren epidemie.  
Maar je kunt een burn-out voorkomen door je mentale weerbaarheid te vergroten. Net als het trainen van je spieren, kun je je brein versterken. Zo bescherm je jezelf tegen stress. Beluister het gesprek met de Vlaamse neuropsychologe Elke Geraerts over haar boek Mentaal Kapitaal.

Meer vaknieuws vindt u op onze website.
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.