Nummer 100   
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieusflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Boekenmarkt op PSC-dagen 
Tijdens de PSC-dagen op 5 en 6 juni a.s. verkopen wij dit jaar outlet-boeken. U heeft de keuze uit duizenden titels. Op de foto ziet u een kleine greep uit het aanbod. De boeken zullen voor spotprijzen worden aangeboden. Pinbetaling is mogelijk.

Hierbij treft u het programma van de PSC-dagen met daarop de tijden van de diverse activiteiten. Zoals u kunt zien, begint het programma iets later dan voorgaande jaren en eindigt het ook iets eerder. Dit is op verzoek van diverse bezoekers van voorgaande jaren. De aanvangstijd is nu 10.00 uur en de dag eindigt ongeveer om 16.00 uur. 's Morgens vanaf 9.15 uur staat de koffie of thee voor u klaar.

Aanmelden kan via www.pscdag.nl Hier vindt ook u alle overige relevante informatie. 
 
Bij- en nascholing 

Hieronder vindt u een selectie van de NFG-agenda: 

 

22 april

Coachcafť voor Coaches  

 

21 mei en 11 juni

Omgaan met rouw en verlies voor professionals  

 

28 mei en 4 juni

Omgaan met een onvervulde kinderwens voor professionals 

 

22 en 23 juni

Extra RET-training Upside Down 

   

Klik hier voor de volledige NFG-agenda.

Intervisiegroep gezocht
Als psycholoog ben ik op zoek naar een intervisiegroep om mij bij aan te sluiten in de omgeving van Leeuwarden. Zijn er al bestaande intervisiegroepen waar ik mij bij kan aansluiten of zijn er andere NFG-leden die een intervisiegroep willen starten? Graag ontvang ik een reactie op het volgende emailadres: info@psyathome.nl

Met vriendelijke groet,

 

Mariska de Jong van der Henne

Betere afstemming met cliŽnt helpt agressie voorkomen

Door meer samen te werken met de cliŽnt en naastbetrokkenen kan ongewenst gedrag omgebogen worden en daarmee veel agressie voorkomen worden. Het begrijpen van de vraag achter het gedrag en het betrekken van de cliŽnt in hoe hij bejegend wil worden, helpt om oranje (ongewenst) gedrag tijdig om te buigen naar groen (gewenst) gedrag. Lees meer

Meer vaknieuws vindt u op onze website.
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.