Nummer 85
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieusflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Sluiting kerstvakantie
Tijdens de kerstvakantie (22 december t/m 4 januari) is het NFG-kantoor gesloten. U kunt ons per mail bereiken, echter beantwoording zal langer duren dan u van ons gewend bent. In dringende gevallen kunt u de voicemail inspreken en wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Herregistratie
Inmiddels hebben wij al veel aanvragen voor herregistratie mogen ontvangen. Houdt u de uiterste inzenddatum van 15 december a.s. in de gaten? Wij zullen de komende maanden nodig hebben om alle aanvragen te controleren. Zodra dit is gebeurd, ontvangt u bericht per e-mail. Iedereen die op tijd zijn aanvraag indient, ontvangt voor 31 maart 2015 (vervaldatum oude licentie) een nieuwe licentie.

Intervisieleden gezocht 

Voor onze intervisiegroep in omgeving Oss/Arnhem zoeken we twee nieuwe leden.

De groep bestaat nu uit drie leden; twee haptotherapeuten en een mindfulness coach. De intervisie vindt plaats vier keer in het jaar, meestal op een donderdagavond.

Onze voorkeur gaat uit naar psychosociaal therapeuten of coaches, in verband met de reisafstand liefst in Oss of Arnhem of daar ergens tussenin.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Astrid Mols, e-mail:  info@haptotherapiedehagen.nl / telefoon: 06-41590119.

De invloed van oorlog op hersenen 

Neuro-wetenschapper Ysbrand van der Werf praat in Een Vandaag over de invloed van oorlogen op onze hersenen.

Beluister de uitzending

     

Op de  website van de NFG vindt u nog meer vaknieuws.  

De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.