Nummer 84
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieusflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

Sluiting kerstvakantie
In de kerstvakantie (22 december t/m 4 januari) is het NFG-kantoor gesloten. In dringende gevallen kunt u de voicemail inspreken. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Herregistratie 
Voor 15 december a.s. dient de herregistratie te worden ingeleverd. Vanaf dit jaar kan dit digitaal via onze website www.de-nfg.nl. Na inloggen kiest u voor "herregistratie". Wanneer u nog onvoldoende bij- en nascholingspunten heeft, wijzen wij u graag op de nieuwe online opleider op het gebied van psychologie: Hupper
. Zie ook het blok "bij- en nascholing" in deze nieuwsflits.  
Bij- en nascholing 

Hieronder vindt u een aantal activiteiten, doorgaans aangeboden door NFG-leden:  

 

30 januari - 6 maart

4 Daagse training voor gedragsverandering.   

 

15 januari 

Opleidingsdag Ziekte van Lyme  

 

22 januari - 5 februari 

3-Daagse opleiding Ezels en kinderen/jongeren  

 

12 februari - 7 maart

5-Daagse opleiding coaching met ezels 

 

Nieuwe online opleider op het gebied van Psychologie

Thuis colleges volgen van de beste sprekers van Nederland over een thema uit de psychologie of psychiatrie. Vanaf vandaag is dat mogelijk bij Hupper (van de makers van Psychodidact). Voor 49,50 euro volg je een compleet college bestaande uit 10 videolessen mét collegemateriaal en een afsluitend tentamen voor een door NFG erkend certificaat (8 registerpunten per thema). Kijk hier voor een korte uitleg of ga naar www.hupper.nl.  

     

Klik hier voor de volledige NFG-agenda.

Gemeenten op koers met jeugdhulp 

Gemeenten hebben de afgelopen maanden duizenden contracten gesloten met aanbieders van jeugdhulp. Het Rijk hoeft dan ook niet in te grijpen om ervoor te zorgen dat hulp aan kinderen en gezinnen vanaf januari gewoon doorgaat, meldden de staatssecretarissen Martin van Rijn (Volksgezondheid) en Fred Teeven (Justitie) vandaag. Lees verder 

    

Op de   website van de NFG vindt u nog meer vaknieuws. 

De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.