Nummer 83
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieusflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 

SRBAG-schild
In verband met de aanstaande overstap naar de koepelorganisatie RBCZ worden er op dit moment veel SRBAG-schilden geretourneerd.
Deze schilden dienen opgestuurd te worden aan de SRBAG (Debussyrode 29, 2717 BN Zoetermeer). Vermeldt hierbij uw bankrekeningnummer en de tenaamstelling hiervan zodat de borg aan u kan worden terugbetaald.  Een nieuw schild van de RBCZ krijgt u begin volgend jaar, met uw NFG-licentie, toegestuurd.

Vergoedingenoverzicht zorgverzekeraars 2015 
Bijgaand treft u een vergoedingenoverzicht aan. Dit overzicht is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Mocht u onvolkomenheden ontdekken, neem dan contact op met Tim Gremmen via info@de-nfg.nl

Digitale herregistratie
Zoals u in eerdere nieuwsflitsen heeft vernomen, is het vanaf dit jaar mogelijk de herregistratie digitaal aan te vragen. Wij ontvangen nu echter veel aanvragen per e-mail. Deze aanvragen kunnen wij niet verwerken. Wij verzoeken u vriendelijk om in te loggen op onze website www.de-nfg.nl en hierna te kiezen voor "herregistratie 2015". Hier vindt u een uitgebreide uitleg en kunt u alle gegevens invoeren. Alvast bedankt! 
Bij- en nascholing 

Hieronder vindt u een aantal activiteiten, doorgaans aangeboden door NFG-leden:  

 

30 januari - 6 maart

4 Daagse training voor gedragsverandering. 

     

Klik hier voor de volledige NFG-agenda.

Intervisieleden gezocht
Intervisiegroep "De Hechte Band" is op zoek naar 1of 2 nieuwe leden (ze zoeken een rouwtherapeut, systeemtherapeut, EMDR therapeut, jongerenwerker en vinden het leuk als er één of meerdere mannen zich aanmelden). Het is een pré als je naast NFG-lid ook lid bent van de ABvC. Ze komen 6 tot 7 keer per jaar bijeen te Someren.
Heb je interesse, neem dan contact op met coördinator Irene Vestjens info@stimulanscounselling.nl
Rouwverwerking voor nabestaanden
Jaarlijks krijgen 7000 nabestaanden van moord, vermissing of zelfdoding last van klachten. Klachten die goed te behandelen zijn, maar een overgrote meerderheid laat zich niet behandelen, of pas veel later. We spreken Jos de Keijser, klinisch psycholoog, psychotherapeut en bijzonder hoogleraar in Groningen. Beluister de uitzending

Op de  website van de NFG vindt u nog meer vaknieuws. 
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.