Nummer 76
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg de NFG op Facebook en volg ons en collega's uit het vakgebied op LinkedIn!

Uw bijdrage voor de NFG- Nieuwsflits?

Wilt u iets bijdragen aan de Nieusflits met het laatste NFG-nieuws? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:

Links
Join Our Mailing List
Nieuws van het secretariaat 
Er heeft een frisse wind gewaaid bij de NFG! Neem een kijkje op onze website. Deze heeft een nieuwe look en is nu nog meer gericht op vaknieuws. Het actuele nieuws staat voorop, maar ook kunt u alle berichten per onderwerp teruglezen. Wist u ook dat wij heel actief zijn op facebook en dat u ons en collega's uit het vakgebied kunt volgen via LinkedIn?

Herregistratie
Vr 15 december 2014 dienen alle NFG-leden de tweejaarlijkse herregistratie aan te vragen. Vanaf dit jaar kunt u deze digitaal aanvragen via het ledengedeelte van onze website. Dit is beter voor het milieu, bespaart verzendkosten en het kwijtraken van documenten behoort tot het verleden. Lees hier hoe u vanaf nu de herregistratie kunt aanvragen.

Herfstvakantie
Het secretariaat van de NFG is geopend tijdens de herfstvakantie. Alleen het telefonisch spreekuur van donderdag 16 oktober vervalt.
Bij- en nascholing 

Hieronder vindt u een aantal activiteiten aangeboden door NFG-leden:  

 

1 en 11 november

NLP en kinderen  

 

19 december

Training: Effectiever omgaan met slaapproblemen.  

 

Klik hier voor de volledige NFG-agenda.

Vaknieuws 

Rokende jongere heeft meer moeite met stoppen
Rokende jongeren vinden het erg moeilijk om te stoppen. Nicotineafhankelijkheid is de voornaamste oorzaak en een van de sterkste voorspellers voor het mislukken van een stoppoging. Lees meer

 

Op de website van de NFG vindt u nog meer vaknieuws.

De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.