NFG logo

Links
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg ons ook op Facebook!

Uw bijdrage voor de NFG Nieuwsflits?

Naast PSC Magazine verschijnt (onregelmatig) de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws. Wilt u iets bijdragen? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:
officemanager@de-nfg.nl

Join Our Mailing List
Extra Nieuwsflits!!!!!
LAATSTE KAARTEN PSYCHOSOCIALE CONTACTDAGEN NU IN PRIJS VERLAAGD 
 
Omdat er nog enkele plaatsen vrij zijn op zaterdag 24 mei bieden wij u deze laatste kaarten aan met een korting van maar liefst 40%! U betaalt nu slechts 48 euro. Wilt u beide dagen komen, dan ontvangt u 20% korting. Maar let op: VOL = VOL, dus wees er snel bij!
Het bezoeken van de PSC-dagen levert u als NFG-lid ook nog eens 6 punten per dag op voor de verplichte bijscholing.

Op het programma staan bekende en inspirerende sprekers zoals Bram Bakker, Marina van der Wal en Malou van Hintum. Bij de prijs inbegrepen zit een heerlijke lunch. Tijdens de pauzes heeft u volop de gelegenheid om collega's uit het veld te ontmoeten en rond te kijken op de boekenmarkt waar meer dan 150 verschillende titels worden aangeboden. Het volledige programma vindt u hier. 
 
Twijfel niet langer en meld u voor maandagmorgen 19 mei aan via deze link! Kies in het assortiment voor Laatste kaarten en bestel uw toegangsbewijs met korting. 


De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.