NFG logo

Links
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg ons ook op Facebook!

Uw bijdrage voor de NFG Nieuwsflits?

Naast PSC Magazine verschijnt (onregelmatig) de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws. Wilt u iets bijdragen? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:
officemanager@de-nfg.nl

Join Our Mailing List
Nederlandse Federatie Gezondheidszorg Nieuwsflits nr. 68
Nieuws PsychoSociale Contactdagen 23 en 24 mei  
 
We zijn drukdoende met de laatste voorbereidingen voor de PsychoSociale Contactdagen. Het beloven geweldige dagen te worden en wij hebben er dan ook enorm veel zin in.

Alle relevante informatie hebben wij voor u op een rijtje gezet. Lees dit goed door zodat u op de dag zelf niet voor verrassingen komt te staan. Lees verder.

U heeft zich nog niet ingeschreven? Er zijn nog plekken over! Twijfel niet en meld u aan. 
Dit kan tot uiterlijk 18 mei a.s.

Kijk voor het gevarieerde programma en voor aanmelden op www.pscdag.nl  
Bij- en nascholing 

  

Graag maken wij u attent op de volgende activiteiten die door NFG-leden worden aangeboden. Deelname aan deze activiteiten levert u voor de herregistratie 2 punten per dagdeel op (tenzij anders vermeld). 

 

KinderFocusCoach

Vanaf 16 september start in Utrecht de opleiding KinderFocusCoach. De kosten bedragen 1.490,-- euro (incl. inschrijfgeld, werkmap, supervisie en lesmateriaal). Meer informatie.   

 

Eendaagse workshop; Introductie Oplossingsgerichte Counseling / Progressiegerichte Gespreksvoering

Deze workshop vindt plaats op 13 juni in Stompetoren. De kosten zijn 145,-- euro (incl. handout, benodigd materiaal, koffie, thee, lunch, parkeren en certificaat). Meer informatie.  

 

Driedaagse masterclass met psychiater en psychotherapeut dr. med. Nick Blaser

Van 14 t/m 16 november in Eernewoude (Friesland). Kosten 495,-- euro excl. BTW, incl. koffie, thee en uitgebreid lunchbuffet. Meer informatie.  

 

Kijkt u ook eens op de agenda van onze website. Daar vindt u veel aanbod van bij- en nascholing, veelal aangeboden door grotere, landelijk opererende organisaties en scholingsinstituten waarmee wij samenwerken.  

Intervisiegroep gezocht

Als (bedrijfs)maatschappelijk werker en re-integratiedeskundige ben ik op zoek naar een intervisie groep in Limburg of Noord Brabant. Welke groep heeft er nog ruimte voor een extra kandidaat?
Intervisiegroep gezocht

Wegens het stoppen van mijn oude intervisiegroep zou ik mij graag willen aansluiten bij een nieuwe groep in de regio  Breda - Tilburg of omstreken. Eventueel zelf een nieuwe groep starten is ook mogelijk! Ikzelf woon in Rijsbergen (plaatsje onder Breda)  en ben sinds 5 jaar fulltime psychosociaal therapeut in mijn eigen praktijk (www.edomathijssen.webs.com). Ik ontvang heel graag reactie op: emathijssen@live.nl
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.