NFG logo

Links
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg ons ook op Facebook!

Uw bijdrage voor de NFG Nieuwsflits?

Naast PSC Magazine verschijnt (onregelmatig) de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws. Wilt u iets bijdragen? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar:
officemanager@de-nfg.nl

Join Our Mailing List
Nederlandse Federatie Gezondheidszorg Nieuwsflits nr. 66
Nieuws van het secretariaat / nieuws over de PsychoSociale Contactdagen 23 en 24 mei 2014 
  
Psychosociale contactdagen 
Inmiddels hebben wij al heel wat aanmeldingen voor de PsychoSociale Contactdagen mogen verwerken en daarmee ook al veel mensen mogen berichten dat zij winnaar zijn van het boek "Je kunt je leven helen" van Louise Hay. Elke 40ste aanmelder ontvangt dit boek twv 25 euro gratis. Aanmelden kan nog steeds! U bent van harte welkom!

Boekenmarkt   
De boekenmarkt zal dit jaar groter zijn dan u van ons gewend bent. Heel zaal 2 van De Schakel is op 23 en 24 mei ingericht als boekenmarkt. Er is een divers aanbod en er zullen ook boeken van de verschillende sprekers worden verkocht.
U hoeft geen contant geld mee te nemen maar kunt betalen via een eenmalige machtiging. Op deze machtiging moet u wel uw (bank)gegevens invullen. Zorg er dus voor dat u uw IBAN-nummer en bic-code van uw bank bij u heeft.

Meivakantie
In de meivakantie (28 april t/m 2 mei) is het kantoor van de NFG gesloten. E-mail zal na deze periode op volgorde van binnenkomst door ons worden beantwoord. Beantwoording zal dus langer duren dan dat u van ons gewend bent.

Poll bereikbaarheidsservice NFG
Graag wijzen wij u op onderstaande poll. Wij verzoeken alle NFG-leden deze te lezen en de poll in te vullen. Dank u wel hiervoor. 
  
Bereikbaarheid NFG-leden

Het is de NFG ťn ook ons visitatiebureau AVAR opgevallen dat veel leden van de NFG telefonisch niet goed bereikbaar zijn. Logisch... de meeste van onze leden werken zelfstandig en ook vaak overdag tijdens kantoortijden. Toch kan het missen van een telefoontje u een potentiŽle klant kosten. Niet iedereen vindt het immers prettig om een antwoordapparaat/voicemail in te spreken. De NFG is van plan dit bereikbaarheidsprobleem voor haar leden te ondervangen.

Wij willen voor onze leden die daar behoefte aan hebben een bereikbaarheidsservice aanbieden. Voor een gering bedrag per maand zullen wij voor u, wanneer u daar behoefte aan heeft, de telefoon opnemen tijdens kantoortijden (09.00-17.00). De cliŽnt krijgt een medewerker aan de telefoon die bekend is met het vakgebied. Uw cliŽnt wordt vakkundig te woord gestaan en wij kunnen zo voor de cliŽnt een terugbelafspraak maken. In de toekomst kunnen wij wellicht ook afspraken in uw agenda inplannen.  Uw praktijkvoering wordt hierdoor nog meer geprofessionaliseerd.
 
Middels deze poll willen wij onder onze leden peilen of u behoefte heeft aan een dergelijke bereikbaarheidsdienst. De abonnementskosten zullen rond de € 30,-- per maand bedragen. Vult u deze poll aub ook in wanneer u gťťn gebruik wilt maken van deze dienst. Het invullen en verzenden kosten slechts enkele seconden van uw tijd. Hartelijk dank.


Bij- en nascholing 

  

Graag maken wij u attent op de volgende activiteiten die door NFG-leden worden aangeboden.

 

Deelname aan ťťn van deze activiteiten levert u voor de herregistratie 2 punten per dagdeel op (tenzij anders vermeld).

 

Voor deze nieuwsflits is geen nieuw materiaal aangeleverd.  

 

Kijkt u anders ook eens op de agenda van onze website. Daar vindt u veel aanbod van bij- en nascholing, veelal aangeboden door grotere, landelijk opererende organisaties en scholingsinstituten waarmee wij samenwerken.  

Intervisiegenoten gezocht
Wegens het stoppen van mijn oude intervisiegroep zou ik mij graag willen aansluiten bij een nieuwe groep in de regio Zwolle-Apeldoorn-Deventer. Eventueel zelf een nieuwe groep starten is ook mogelijk! Ikzelf woon in Zwolle en ben sinds 5 jaar kindercounselor in mijn eigen praktijk (www.kinderzorgwinkel.nl). Ik ontvang heel graag reactie op: info@kinderzorgwinkel.nl.
Hartelijke groeten, Mascha Jongman.
Intervisiegenoten gezocht
Voor de intervisie groep Veluwe zijn we op zoek naar intervisanten.
Door de economische crises hebben 2 leden moeten stoppen.
Wij komen 1x per 2 maanden bij elkaar wisselend tussen Harderwijk, Ermelo en Almen.

Zin om mee te doen? Neem contact op met Anja Kruijsbergen, IKOS training en Hulpverlening,
Hartelijk welkom!!!

Anja Kruijsbergen
Intervisiegroep / intervisiegenoten gezocht
Ervaren psycholoog in Delft, sinds 1-1-14 lid van de NFG, zoekt een intervisiegroep om bij aan te sluiten of samen op te richten. Mocht je interesse hebben, mail of bel mij dan even!
Hartelijke groet,
Drs. Esther Kirsten-Hesseler
Psycholoog
06-14756181
esther@praktijkkirsten.nl
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.