NFG logo

Links
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine of wilt u zelf iets bijdragen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: redactie@pscmagazine.nl

Volg ons ook op Facebook!

Uw bijdrage voor de NFG Nieuwsflits?

Naast PSC Magazine verschijnt (onregelmatig) de Nieuwsflits met het laatste NFG-nieuws. Wilt u iets bijdragen? Informeer naar de voorwaarden. Uw bijdrage kunt u sturen naar het: info@de-nfg.nl 

Join Our Mailing List
Nederlandse Federatie Gezondheidszorg Nieuwsflits nr. 63

Nieuws van het NFG-secretariaat
 
In de voorjaarsvakantie regio Noord (24 t/m 28 februari as) is ons kantoor bereikbaar van maandag t/m woensdag. Op donderdag en vrijdag is ons kantoor gesloten. U kunt ons telefonisch bereiken van 8.30 - 13.30 uur op 0592-820030.
 
Laatste nieuws over de contactdagen 

Inmiddels hebben wij al veel aanmeldingen ontvangen voor onze contactdagen op 23 en 24 mei a.s. te Nijkerk. Het programma is weer uitgebreid met oa lezingen van Marieke Nijmanting. Kijkt u voor de laatste informatie op www.pscdag.nl Via deze site kunt u zich ook aanmelden. Doe dit voor 9 maart as en u ontvangt 10% vroegboekkorting.

Op zaterdag 24 mei zal Marina van der Wal de dagvoorzitter zijn. Op deze dag zullen interessante lezingen worden gegeven door Bram Bakker, Malou van Hintum,
Joy van der Stel, Gideon de Haan, Wibo van de Linde en Marina zelf. Op www.pscdag.nl vindt u de onderwerpen. De lezingen zullen zoveel mogelijk interactief zijn. Heeft u een specifieke vraag voor één van de sprekers? Laat ons dit weten! Of misschien heeft u een algemene (sprekers gerelateerde) vraag? Ook dit kunt u aan ons kenbaar maken via officemanager@de-nfg.nl Wij zullen samen met de sprekers bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.
Bij- en nascholing 

  

Graag maken wij u attent op de volgende activiteiten die door NFG-leden worden aangeboden.

 

Deelname aan één van deze activiteiten levert u voor de herregistratie 2 punten per dagdeel op (tenzij anders vermeld).

 

Opendag NEM Academy Breda

Op  25 mei a.s. van 13.30 tot 16.00 uur organiseren wij een Open dag. Zoek je een opleiding tot Coach of Therapeut? Een Cursus? Een Retraite?
Kom dan naar de Open dag bij NEM Academy Breda. Je krijgt een enerverend en praktisch programma aangeboden dat een intense werking heeft.

Vrije inloop na aanmelding. Meer informatie 
(deze activiteit levert u geen punten op voor bij- en nascholing)

 

De Kennisrevolutie  
10 Experts delen gedurende 2 weken gratis hun businessgeheimen. Actie geldig t/m 3 maart. Meer informatie. 

 

Cursus omgaan met dilemma's bij (vermoedens van) huiselijk geweld en kindermishandeling  2-Daagse training te Amstelveen gegeven door Annemiek Beck van Wereldpartners. Speciale prijs voor NFG-leden: 317,-- excl. BTW. Meer informatie. 

Bericht van DAS
Beste NFG lid,

U als NFG lid bent op dit moment zakelijk collectief verzekerd bij DAS.
De meeste zakelijke geschillen, inclusief incasso, heeft u hiermee afgedekt.
Wij willen u ook van harte de Particuliere Rechtsbijstandverzekering van DAS
aanbevelen tegen wederom een zeer aantrekkelijk tarief. U krijgt namelijk een
doorlopende korting van maar liefst 20% als u deze verzekering online afsluit
via de website van Vrieling. Meer informatie
Uitslag Poll                   
In nieuwsflits 62 plaatsten wij een poll met daarin de vraag of er belangstelling is voor een (zeer voordelige) workshop website bouw en gebruik website in combinatie met social media. De nieuwsflits is naar 1354 belangstellenden verstuurd. Helaas hebben wij op de poll slechts 23 reacties ontvangen. Dit aantal is te laag om deze cursus op te starten. Mocht u alsnog willen reageren, dan verwijzen wij u naar nieuwsflits nr. 62.
De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

 

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.