NFG logo

Links
  
Suggesties voor PSC Magazine?
mail ons
Heeft u suggesties voor PSC Magazine? Wellicht heeft u een interessant artikel geschreven of zou u het willen schrijven om te delen met uw collega's? Laat het ons weten! Stuur een email naar: psc@inspiredcommunications.nl

Uw bijdrage voor de NFG Nieuwsflits?

Naast het PSC Magazine verschijnt onregelmatig de NFG nieuwsflits. Deze wordt door medewerkers van het NFG-secretariaat in elkaar gezet. Uw bijdrage kunt u sturen naar het NFG-secretariaat: info@de-nfg.nl Informeert u eerst naar de voorwaarden.

 

Join Our Mailing List
Nederlandse Federatie Gezondheidszorg Nieuwsflits nr. 47

 

Laatste nieuws omtrent de psychosociale contactdagen! 
Inmiddels staat het rooster op de website www.pscdag.nl
Wij kunnen u melden dat onlangs aan de lijst met lezers dhr. Chris Kersten van Centrum ZijnsoriŽntatie is toegevoegd. Hij zal op 1 juni een interessante workshop verzorgen met de titel: ZijnsoriŽntatie als pad van zelfbevrijding. Er kunnen nog kleine wijzigingen in het rooster optreden. Houdt u de website dus in de gaten!

Houdt u er rekening mee dat de lezingen om 9.30 uur van start gaan. Om de bezoekers ťn de lezers niet te storen zal de zaaldeur op dat moment ook sluiten. U bent van harte welkom vanaf 08.45 uur. De koffie staat dan voor u klaar!

Nog niet aangemeld? Dit kan nog steeds tot a.s. woensdag 29 mei, 12.00 uur via deze link. 
Om de laatste twijfelaars over de streep te trekken zullen wij onder de aanmeldingen die wij vanaf nu ontvangen 4 interessante boeken verloten. Zit u bij de winnaars dan krijgt u van ons bericht per e-mail en kunt u het boek afhalen op de dag van uw komst.  
NIEUWS VAN LOGITEAM

 

Laat uw website uw office manager zijn

De NFG heeft in samenspraak met haar IT-partner LogiTeam speciaal voor alle leden een collectief IT-pakket gedefinieerd waarmee u uw cliŽnten nog professioneler kunt bedienen.

Het LogiNFG-pakket bestaat uit een online afspraak-, facturatie- en betalingssysteem welke geÔntegreerd wordt met uw website.

Uw cliŽnten kunnen via dit systeem 24/7 afspraken maken en wijzigen. Daarbij heeft u de mogelijkheid om uw cliŽnten automatisch te facturen en kunt u hen zelfs online laten betalen. Door het geÔntegreerde logboek worden alle acties nauwkeurig geadministreerd, zodat discussies tot het verleden behoren. Het systeem kunt u bedienen en beheren via pc, tablet en smartphone.

Dit LogiTeam pakket wordt normaliter commercieel aangeboden vanaf € 1.500,- startkosten en € 50,- maandabonnement. NFG-leden die op of kort na de PSC dagen besluiten mee te doen betalen zelfs geen startkosten en krijgen afhankelijk van de contractsduur 30 tot 50% korting op het maandbedrag.

Logiteam is op zaterdag 1 juni tijdens de PSC-dagen de gehele dag aanwezig voor persoonlijk vrijblijvend advies en de lancering van de nieuwe NFG website. 

 

Het is zover....1 juni.....13:00......

De lancering van de nieuwe NFG-website

 

De NFG heeft LogiTeam een nieuwe website laten ontwikkelen die voor u als lid vele voordelen met zich meebrengt. Herregistraties, registratie van nieuwe diploma's, adreswijzigingen en bestellingen kunnen voortaan heel eenvoudig via de website door u zelf worden ingevoerd.

Via uw eigen toegang kunt u documenten downloaden en gebruik maken van collectieve aanbiedingen, zoals I-coaching via de-nfg-online en de Das rechtsbijstandverzekering.   

Dit is nog maar het begin van de nieuwe mogelijkheden die deze vernieuwde site de komende tijd gaat brengen.....

Nog ťťn plekje vrij, aanmelden kan nog steeds!
Op 8 juni start in Waalwijk de tweedaagse training Omgaan met dilemma's bij vermoedens van huiselijk geweld en kindermishandeling. Wegens een annulering is er ťťn plek vrijgekomen. Meer informatie vindt u op deze website. U kunt zich nog steeds aanmelden. Betalen in termijnen is mogelijk. Wilt u meer informatie. Mail dan met Carry Huijink; officemanager@de-nfg.nl 
Workshop "Talentgericht werken met kinderen"                   
Op 3 en 4 juni 2013 verzorgt Els Pronk van Grootsklein een tweedaagse workshop voor kindercoaches, kindertherapeuten en andere professionals die werken met kinderen vanuit talent.

Werken met talenten verder dan kijken waar een kind goed in is.
Niet het goed zijn in voetballen is het talent, maar hoe het komt het dat een kind goed is in voetballen.  Het gaat om de onzichtbare talenten, die maken een kind authentiek!
"Ik ben een echte meetrekker, want als we aan het verliezen zijn, weet ik mijn hele team weer op te peppen!"

Graag help ik kindercoaches en anderen op weg, hoe ze deze talenten bij kinderen kunnen ontdekken. De nieuwe Juniortoolbox biedt allerlei mogelijkheden om met talenten aan de slag te gaan.

"Wat is het bijzonder dat we kinderen al op jonge leeftijd bewust kunnen maken van hun talenten zodat ze deze verder kunnen gaan ontwikkelen en sterker in hun schoenen staan! Ik heb genoten van deze twee dagen en neem ze zorgvuldig mee in mijn rugzak!!" Meer ervaringen:
www.grootsklein.nl

Waar is het en wat kost het?
De investering voor de workshop, inclusief de Junior Toolbox (winkelwaarde €49,95), bedraagt €350,- exclusief btw.
De workshop vindt plaats in Rhenen.

 

Els Pronk

www.grootsklein.nl

06 121 04 944

Internationale Summer School Icassi                   
Nog opgave mogelijk voor de Internationale Summer school Icassi (zomer 2013 Wageningen).

 

Iedereen die zich deze zomer wil laten inspireren en wil investeren in zijn of haar persoonlijke en/of professionele ontwikkeling OPGELET!

De Internationale Summer school Icassi komt deze zomer naar Wageningen. Een unieke kans om kennis te maken met de holistische en optimistische theorie en methoden van de psychologen Alfred Adler en Rudolf Dreikurs. Twee weken lang boeiende lezingen en workshops rond uiteenlopende thema's als relaties, opvoeding, ontwikkeling van levensstijl, (gezondheids)zorg, omgaan met rouw, traumaverwerking, verslavingen e.a.

Voorkennis niet nodig en wat je leert en ervaart is altijd toepasbaar in je dagelijks leven en binnen je praktijk.

Gun je zelf deze bijzondere ervaring te leren samen met een internationale club mensen (docenten en deelnemers) uit 24 verschillende landen. Je kunt je voor ťťn of twee weken opgeven.

 

Zie voor meer informatie www.icassi.net en download de brochure in het Duits of Engels.

Wil je meer weten of heb je vragen over het programma? Mail dan gerust naar Pauline Hofstra (info@centrumanimare.nl), bellen kan ook: 06-25118619. Ik vertel je graag over mijn eigen ervaring en hoe ik de opgedane kennis kan toepassen binnen mijn praktijk!

De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.