NFG logo

Links
  
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine? Wellicht heeft u een interessant artikel geschreven of zou u het willen schrijven om te delen met uw collega's? Laat het ons weten! Stuur een email naar: psc@inspiredcommunications.nl

Uw bijdrage voor de NFG Nieuwsflits?

Naast het PSC Magazine verschijnt onregelmatig de NFG nieuwsflits. Deze wordt door medewerkers van het NFG-secretariaat in elkaar gezet. Uw bijdrage kunt u sturen naar het NFG-secretariaat: info@de-nfg.nl Informeert u eerst naar de voorwaarden.

 

Join Our Mailing List
Nederlandse Federatie Gezondheidszorg Nieuwsflits nr. 43

 

10% Kortingsactie verlengd!

De afgelopen dagen zijn er veel storingen bij de Nederlandse banken en Ideal geweest. Daardoor konden NFG-leden zich niet aanmelden voor de Psychosociale contactdagen van 31 mei en 1 juni as. Wij hebben hierover veel telefoon en e-mail gehad. Uiteraard willen wij iedereen in de gelegenheid stellen om gebruik te maken van de 10% kortingsactie en daarom is deze actie verlengd tot en met donderdag 11 mei as.

  

Meldt u HIER  aan en u ontvangt 10% korting op de toegangsprijs.

 

Het programma van beide dagen is weer aangevuld met interessante lezingen/workshops. Neemt u nog eens een kijkje op onze website www.pscdag.nl.

Workshop "Pesten en wat iedereen er eigenlijk van zou moeten weten"

Heb je meer behoefte aan expertise rondom het thema pesten? Zou je wel ouderavonden c.q. informatie-avonden over het onderwerp pesten willen geven? De Stichting Aandacht voor Pesten verzorgt de workshop 'Pesten, en wat iedereen er eigenlijk van zou moeten weten', op vrijdag 24 mei 2013.

 

Voor informatie kun je terecht op onze website www.aandachtvoorpesten.nl of stuur een berichtje naar:  info@aandachtvoorpesten.nl  

Deze activiteit levert voor NFG-leden 4 PE-punten op. 

De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.