NFG logo

Links
  
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine? Wellicht heeft u een interessant artikel geschreven of zou u het willen schrijven om te delen met uw collega's? Laat het ons weten! Stuur een email naar: psc@inspiredcommunications.nl

Uw bijdrage voor de NFG Nieuwsflits?

Naast het PSC Magazine verschijnt onregelmatig de NFG nieuwsflits. Deze wordt door medewerkers van het NFG-secretariaat in elkaar gezet. Uw bijdrage kunt u sturen naar het NFG-secretariaat: info@de-nfg.nl Informeert u eerst naar de voorwaarden.

 

Join Our Mailing List
Nederlandse Federatie Gezondheidszorg Nieuwsflits nr. 35

Nieuws van het NFG-secretariaat 
ONVZ

Graag wijzen wij u erop dat declareren bij ONVZ voor de NFG-leden die per 1-1-2013 staan ingeschreven bij de SRBAG ook pas vanaf deze datum mogelijk is.

 

Herregistratie
Graag herinneren wij u eraan om de aanvraag voor herregistratie voor 15 december bij ons in te leveren. Wij krijgen momenteel veel mailberichten en telefoontjes met de vraag of deze aanvraag is binnengekomen. Op dit moment stromen de aanvragen voor herregistratie binnen en ontvangen wij stapels post. Het is voor ons onmogelijk om telkens deze stapels door te spitten. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Wanneer u zekerheid wilt over de ontvangst van uw stukken, adviseren wij u deze aangetekend te versturen. Daarnaast adviseren wij altijd om kopieŽn van alle stukken achter te houden.

 

Beperkte bereikbaarheid
Vanwege alle drukte omtrent de herregistratie, de overstap naar de nieuwe koepelorganisatie en de organisatie van de collectieve rechtsbijstandverzekering, is ons kantoor in de maand december en de eerste weken van januari beperkt bereikbaar. U kunt ons altijd mailen of een bericht achterlaten op ons antwoordapparaat. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk weer contact met u op. 
 

 

Korting bij machtiging

Denkt u eraan om tijdig het machtigingsformulier voor uw NFG-contributie aan ons retour te sturen? Alleen wanneer wij de machtiging nog deze week ontvangen, krijgt u de contributiekorting ad. € 5,--. Wanneer wij de machtiging later ontvangen, komt u pas vanaf volgend jaar voor de korting in aanmerking.

Sticker logo SRBAG
De NFG heeft stickers laten maken met het logo van de SRBAG (4cm x 2,5cm). Deze stickers kunt u gratis opvragen bij de NFG tegen betaling van de portokosten. Omdat het pakketpost betreft, bedragen deze kosten

€ 7,50 (pakketpost + verpakking). Wanneer u hiervoor belangstelling heeft, kunt u een e-mail sturen naar Tim Gremmen (tgremmen@de-nfg.nl) Wij versturen per aanvraag maximaal 1 rol a 1000 stickers. Stuur Tim snel een e-mail, want op=op.

 

 

De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.