NFG logo

Links
  
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine? Wellicht heeft u een interessant artikel geschreven of zou u het willen schrijven om te delen met uw collega's? Laat het ons weten! Stuur een email naar: psc@inspiredcommunications.nl

Uw bijdrage voor de NFG Nieuwsflits?

Naast het PSC Magazine verschijnt onregelmatig de NFG nieuwsflits. Deze wordt door medewerkers van het NFG-secretariaat in elkaar gezet. Uw bijdrage kunt u sturen naar het NFG-secretariaat: info@de-nfg.nl Informeert u eerst naar de voorwaarden.

 

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg Nieuwsflits nr. 28

Beste lezer,

 

Met een heel tevreden gevoel kijken wij terug op de contactdagen van 2012. Waardevolle dagen waarin wij veel NFG-leden persoonlijk hebben leren kennen.

De eerste reacties op de enquête die wij u toestuurden, hebben wij ontvangen.

Heeft u de contactdagen bezocht, maar de enquête nog niet ingevuld? Dat kan nog steeds. De resultaten zullen wij uiteraard met u delen en gebruiken bij de organisatie van de volgende contactdagen. De nieuwe data zullen binnenkort bekend worden.

 

Enquête 

  

De presentatie behorende bij de lezing over Transactionele Analyse van Monique Thunissen staat inmiddels op de website www.pscdag.nl.

Intervisieleden gezocht omgeving Mill / Oss

Annette van den Bersselaar ( counselor, voedingsdeskundige, IMET-therapeut) zoekt leden om een nieuwe intervisiegroep op te starten. Wil je graag je deskundigheid uitbereiden, sta je open voor het zelf inbrengen van onderwerpen, heb je ons iets te leren, dan ben jij de persoon die ik zoek. Inmiddels heeft zich al 1 persoon aangemeld met o.a. kennis van mindfullness. Wie volgt? Meer informatie over mij kun je vinden op www.mindbody-control.nl. Als je belangstelling hebt, mail dan naar info@mindbody-control.nl.

 

Mindful Coachen
Gebaseerd op mindfulness en boeddhistische psychologie

 

Een effectieve meditatieve benadering die zich richt op het ontwikkelen van weerbaarheid, authenticiteit, draagkracht, positief zelfbeeld, aanvaarding,

compassie en heldere communicatie.

 

Primair werk je aan eigen individuele ontwikkeling via mindfulness, de boeddhistische psychologie, het MOK®, oefeningen en opdrachten.

 

Lichaamsbewustzijn en het vermogen om de eigen ervaring te dragen en te onderzoeken vormen een basis om een passende authentieke beroepshouding als begeleider/coach te ontwikkelen.

 

Start: 13 oktober te Zwolle. Eerste module: 4 losse dagen en 4 tweedaagse incl. overnachtingen (op andere locatie).

Tweede module: 2x driedaagse incl. overnachtingen en 7 losse dagen.

Inschrijven voor alleen de eerste module is mogelijk.

 

Docent - trainer: Rikkie Postema

Co-trainer: Marcelle Nieuwenhuis

 

info@adisat.nl   www.adisat.nl

 

NFG Na- en bijscholingspunten: eerste module 48, tweede module 52 punten.

 

NFG-leden 10% korting op de opleidingskosten bij aanmelding voor 1 augustus 2012

Summerschool Augustus 2012

voor coaches en counsellors

 

25 en 26 augustus 2012

 

In  het Ketelhuis van zeilfabriek de Morra  in Hemelum, Friesland wordt dit jaar de 2e editie van de Summerschool voor coaches en counsellors georganiseerd.

De Summerschool is geaccrediteerd voor 20 punten van de ABvC en 8 punten van de NFG.

Tijdens deze 2-daagse Summerschool staan we stil bij hoe jij jezelf kunt onderscheiden en vernieuwen als coach / counsellor.

Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht bij Pro Balanza.

Dit is een evenement van Trudy van Bochove met medewerking van Rachelle Tjin-A-Djie.

OptiZorg organiseert op 6 juli voor de tweede keer

een zeer inspirerende

 

Speeldag voor volwassenen

 

Een dag waarop je in rollenspel je dagelijkse moeite in de omgang met anderen kan onderzoeken en

oplossen.

 

In nodig ook jou uit collega! Ik werk met tekenen en rollenspel in combinatie met gevoelsacceptatie aan bewust aanwezig zijn in het leven.

 

Tijd:10.00-16.00

Investering: 45 euro

Plaats: "de Binnenplaats" Hengelo,

           Prinses Beatrixstraat 70

Meer weten: www.optizorg.com/agenda

Of: 06-44642320               

De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.