NFG logo

Links
  
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine? Wellicht heeft u een interessant artikel geschreven of zou u het willen schrijven om te delen met uw collega's? Laat het ons weten! Stuur een email naar: psc@inspiredcommunications.nl

Uw bijdrage voor de NFG Nieuwsflits?

Naast het PSC Magazine verschijnt onregelmatig de NFG nieuwsflits. Deze wordt door medewerkers van het NFG-secretariaat in elkaar gezet. Uw bijdrage kunt u sturen naar het NFG-secretariaat: info@de-nfg.nl Informeert u eerst naar de voorwaarden.

 

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg Nieuwsflits nr. 25

BTW-vrijstelling

Zoals veel van onze leden inmiddels weten is er een hoop te doen rondom BTW-vrijstelling voor therapeuten werkzaam in de "alternatieve" gezondheidszorg. De NFG heeft zich de afgelopen jaren flink vastgebeten in dit verhaal en inmiddels kunnen wij u melden dat wij in het belastingdistrict Oost-Brabant een testcase met succes hebben afgerond.

 

Wij willen verder gaan met deze proef en vragen de NFG-therapeuten die vallen onder het belastingdistrict Oost-Brabant om zich te melden bij de NFG via het mailadres voorzitter@de-nfg.nl 

U krijgt van ons vervolgens informatie over het aanvragen van BTW-vrijstelling. Omdat wij verwachten dat wij naar aanleiding van deze oproep veel reacties zullen krijgen, verzoeken wij u er rekening mee te houden dat het beantwoorden van uw e-mail enige tijd kan duren. En nogmaals, deze oproep geldt alléén voor therapeuten die vallen onder het belastingdistrict Oost-Brabant.

 

Als blijkt dat deze proef succesvol is in het district Oost-Brabant, gaan wij dit uiteraard uitbreiden naar andere regio's. Wij houden u op de hoogte via de nieuwsflits.  

Ontmoet "de Binnenplaats"
Tijdens deze Open Dag kunt u kosteloos deelnemen aan workshops,
speedcoachsessies ontvangen, en van kunst genieten...

U bent van harte welkom om binnen te lopen, mee te doen en onze ruimte
te bekijken.
Zeker zijn van een plekje in uw favoriete workshop of lezing?

Bekijk de site en meld u aan.
Of bel met Ineke van Staalduinen: 06-44642320
De Binnenplaats
Prinses Beatrixstraat 70
7551 BN Hengelo
06-44642320

De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.