NFG logo

Links
  
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggesties voor PSC Magazine? Wellicht heeft u een interessant artikel geschreven of zou u het willen schrijven om te delen met uw collega's? Laat het ons weten! Stuur een email naar: psc@inspiredcommunications.nl

Uw bijdrage voor de NFG Nieuwsflits?

Naast de NFG nieuwsbrieven en de PSC verschijnt onregelmatig de NFG nieuwsflits. Deze wordt door medewerkers van het NFG-secretariaat in elkaar gezet. Uw bijdrage kunt u sturen naar het NFG-secretariaat: info@de-nfg.nl Informeert u eerst naar de voorwaarden.

 

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg Nieuwsflits nr. 22

Geachte lezer, 

Op dit moment wordt op het kantoor van de NFG de PSC ingepakt en klaar gemaakt voor verzending. Wij kunnen u vertellen dat het weer een prachtige editie is geworden waar wij erg trots op zijn. A.s. donderdag zal de PSC worden verzonden en u kunt hem dus volgende week op uw deurmat verwachten.

 

Dan is het kantoor van de NFG een weekje gesloten. In dringende gevallen kunt u wel een bericht achter laten op ons antwoordapparaat dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.

 

Chronisch Pijnsyndroom en Stress bijscholingscursus start op 10 maart.

Het CPSS Centrum is een stichting die zich inzet voor de behandeling van patiŽnten met het chronische pijn syndroom en stress, volgens een drie fasen model (de CPSS methode). Het CPSS Centrum zet zich in om netwerken van samenwerkende therapeuten door het gehele land te realiseren zodat patiŽnten dicht bij hun eigen woonomgeving, effectief behandeld kunnen worden. Het uiteindelijke doel is het verminderen en mogelijk wegnemen van symptomen om een daadwerkelijke verbetering van kwaliteit van leven te krijgen. Tevens benadert het CPSS centrum arbodiensten instellingen en bedrijven als cliŽnten.   Wat biedt de CPSS opleiding mij als therapeut? Dit kunt u vinden op de website van het CPSS centrum.

 

Informatie en aanmelden:

CPSS Centrum, Slenk 24, 1771 JH Wieringerwerf.

Tel: 0227- 600188, www.cpsscentrum.nl 

hy.gijsen@quicknet.nl.

Intervisiegroep gezocht;
Mijn naam is Yvonne van Oostrom en ik ben begin 2011 gestart met een praktijk voor kindercoaching voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 7 tot en met 16 jaar.

 

Ik zou het fijn vinden een intervisiegroep op te starten of in te mogen stromen in een bestaande groep, om ervaringen en ideeŽn uit te wisselen en mij zo verder te kunnen ontwikkelen. Ik zoek mensen die met dezelfde doelgroep werken, het liefst in de regio Utrecht.

 

Voor wie belangstelling heeft: info@belly-coaching.nl

www.belly-coaching.nl

Intervisiegenoot gezocht;
Intervisiegroep Horssen (bij Nijmegen), bestaande uit drie therapeuten is op zoek naar een vierde therapeut erbij. Gezien de samenstelling van de groep willen we er graag een mannelijke therapeut bij. Onze werkgebieden zijn psychosociale therapie, oplossingsgerichte counseling en coaching. Inlichtingen bij Harry Smit: info@stresscounselingspraktijk.nl,
www.stresscounselingspraktijk.nl.

 

De medewerkers van het NFG-secretariaat zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden artikelen, overgenomen berichten en brieven. De NFG nieuwsflits is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Noch de samenstellers, noch de NFG stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NFG; behoudens de door de wet gestelde uitzonderingen.