NFG logo

Links
  
Suggesties voor PSC Magazine?
Heeft u suggeties voor PSC Magazine? Wellicht heeft u een interessant artikel geschreven of zou u het willen schrijven om te delen met uw collega's? Laat het ons weten! Stuur een email naar: psc@inspiredcommunications.nl
Nederlandse Federatie Gezondheidszorg - Nieuwsflits

Geacht NFG-lid,

 
Voor uw informatie, zie onderstaand nieuwsbericht

Complete cursus SiVAS polsdiagnostiek met 10% korting voor NFG-Voordeelpashouders

 

  Sanopharm

Met veel plezier kunnen wij u melden dat SanoPharm Nederland BV uit Barneveld PSC Magazine als sponsor zal gaan ondersteunen. Daarnaast bieden zij NFG Voordeelpashouders 10% korting op de cursus SiVAS polsdiagnostiek die op 9 september a.s. zal aanvangen. De cursus is door de NFG erkend als bij- en nascholing.

 

Over de cursus
De Franse arts en ooracupuncturist dr. Paul Nogier ontdekte halverwege de vorige eeuw dat er een verband is tussen de verschillende frequenties van de polsslag en verstoringen in het lichaam. Aan de hand van de polsslag kon hij de oorzaken van de verstoringen opsporen. Deze methode staat nu bekend als de polsdiagnostiek van Nogier met behulp van het vasculair (m.b.t. de bloedvaten) autonoom signaal (VAS). Dit VAS is een reflex op aanraking of andere prikkels.

 

SiVAS

 De 'Si' uit   SiVAS  staat  voor 'subtiele  interventies'.  Het  betreft de praktische (therapeutische) uitwerking van het VAS: met de gezondheidsproducten uit het SanoConcept, ontwikkeld door de Nederlandse arts Ton van Gelder (1943-2005), kan een therapeut de met VAS opgespoorde verstoringen herstellen. 

 

De producten werken subtiel doordat ze het lichaamseigen vermogen versterken en stimuleren om weer in balans te komen.

SiVAS Polsdiagnostiek een effectieve therapievorm voor het behandelen van patiŽnten met aspecifieke en emotionele klachten. In de 10-daagse opleiding komen alle theoretische en vooral ook praktische aspecten aan bod.

 

Voor wie is de cursus?
De opleiding is bedoeld voor en afgestemd op gezondheidswerkers die voldoen aan een van de onderstaande criteria:

Een afgeronde opleiding in de gezondheidszorg op universitair of HBO-niveau. Praktisch werkzaam zijn in de gezondheidszorg.

Locatie
SanoPharm Opleidingscentrum
Prins Hendrikweg 2
3771 AK Barneveld

Data
vrijdag 9 september 2011
vrijdag 30 september 2011
vrijdag 14 oktober 2011
vrijdag 11 november 2011
vrijdag 25 november 2011
vrijdag 2 december 2011
vrijdag 6 januari 2012
vrijdag 20 januari 2012
vrijdag 3 februari 2012
vrijdag 17 februari 2012

Tijden
vrijdagen: 10.00 - 17.00 uur 

  

Deelnamekosten:

€ 1.065,- incl. BTW (normale prijs)

€  958,50,- incl. BTW (NFG Voordeelpashouders)

Examen
Woensdag 18 april 2012 van 14.00 - 15.30 uur
Examenkosten: € 35,- incl. BTW 

 

Meer informatie en aanmelden:

Ga naar de website van:  SanoPharm

 

 

De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, opgericht in 1986, is een onafhankelijke federatie die poogt een inspirerend en tegelijkertijd realistisch alternatief te bieden voor de hedendaagse gezondheidszorg.