Kære 

 

 

Tak for 2014!

 

Det har været et fantastisk år i Yogafactory, her får du lige et par highlights, som vi har været igang med uden for studiet...

Så har du eller dit firma lyst til noget lignende, så send os en mail. 

 

 

   

 

December: 150 mennesker tilmeldt til yoga i Bellacentret hvor en medicinalvirksomhed holdt 'firmakursusdage'.

 

Foråret: Hovedbanegården sammen med 'Nemlig.com' 

 

IMG 2283
Aerialyoga!

 

Som du måske kan se, så er det Amy på klippet, men Amy forlader os for en stund, og vi regner med, at hun er tilbage om 2-3 mdr. Derfor vil det nu være Alicia og Jessica, der overtager Aerialklasserne og de har trænet flittigt de sidste par måneder, for at give jer alle en super god oplevelse i køjerne!

 

Teacher Training

 Fra Januar vil der være mulighed for, at få et lille indblik i Yogiji og Yogafactorys Yoga Teacher Training igennem de timer der, en weekend hver måned, er på skemaet. Find dem under navnet  "BLU yoga og meditation", de er alle 90 minutter og er en intens praksis med fokus på Pranayama (øvelser for åndedrættet), asanas (stillinger), chants (gentagelser af intentioner oftest som sang) og meditation.

 

BLU yoga er Yogijis eget koncept der på fineste vis smelter sammen med den klassiske Hatha yoga ideologi, som er fundamentet for al undervisning i Yogafactory.  BLU står for "Be Love Unconditionally" og er i sig selv en hyldest til yogaen, vores indre lys, den energi vi deler og kærligheden.


 

 

 

 

Og så til sidst - en stor TAK til alle jer der har send mail til os om 'Martins julegave' - hold da op hvor overvældende! Der er 3 personer der d. 24.12. har fået 1 måned gratis yoga i julegave. 

   Mange kærlige hilsner fra 

 

   Kristina og Charlotte

   Yogafactory


 

Namaste!

 

 

 

   NB! følg os på  Like us on Facebook 

 

   Læser du denne mail på din telefon, så kan du downloade booking app'en

     til iPhone her og til Android her  

 Har du abonnement og holder ferie, så send os en mail nogle dage i forvejen, så sætter vi dit abonnement på pause.