Kom i gang med at meditere
Kære

Hvorfor meditere?

Hvis du gør meditation til en af dagens rutiner, vil du hurtigt opleve de mange fordele denne praksis har for krop og sind. 

Når vi mediterer lærer vi os selv at være tilstede i nuet. Når vi er i øjeblikket og får ro på tankerne, reduceres stress niveauet og sindsstemningen opløftes. 

Men hvordan mediterer man - og er det mon noget for mig - tænker du måske?

Efter sommerferien kommer der meditation på skemaet en gang ugentlig. Det bliver gratis og er for alle med lyst og vilje til fordybelse i sindet. 
 
Så hold øje med skemaet...!

 

Kan alle chante? Og hvad er det egentlig?

Ja, alle kan være med. At chante er at synge sammen, synge gentagne vers, ofte på sanskrit, da det stammer fra Indien. Ved sammen at gentage mantras, opstår en helt enestående energi, en følelse af velvære, glæde og samhørighed. 

Torsdag den 26.6.2014 kl. 19.00-21.00 holder vi et særligt arrangement med den dygtige musiker og sanger Kristian Thorsager. 
Kristian vil sammen med sit lille 'band' tage os alle med på en rejse ind i sjælen. Hvis du ikke kender til ham, kan du høre hans smukke stemme i et youtube klip her: https://www.youtube.com/watch?v=_wT4gnvpVow
 
 
 
 
Vi kommer både til at høre ham synge alene, men også chante sammen med ham.
Denne lille intime koncert er gratis for alle med abonnement. Har du ikke abonnement, så koster det et klip eller et drop-in.
Du kan tilmelde dig HER  
 
 
 
Aerial Workshop med Amy den 22.6. kl. 14.00-16.30

Vi gentager succesen med en Aerial workshop. Her får du mulighed for at stifte bekendskab med de turkise hængekøjer med en grundig introduktion til en verden på hovedet.
 
Amy vil med sin blide stemme trygt føre dig i hovedstand og håndstand og meget mere. Alle kan deltage og der kræves ingen forkundskaber.
 
Aerial yoga er en sjov og samtidig udfordrende måde at lave yoga på. Du får både støtte af hængekøjen, men også mulighed for at komme dybere i stillingerne end normalt.
 
Workshoppen varer 2,5 time og der sluttes af med yoga nidra, en guidet yogisk søvn der giver energi og overskud. Pris kr. 300,- 
Du kan tilmelde dig her
'Go bare' - nøgenyoga
 
Der har været en kort pause med holdet, men det starter op igen til august om mandagen kl. 18.30.
 
Skulle du få lyst til at læse mere om nøgenyoga, så har en journalists fra Alt for Damerne skrevet om det i næste uges udgave. 
 
Måske skulle du prøve...?
 
 

   Mange kærlige hilsner fra 

 

   Kristina og Charlotte

   Yogafactory

 

   Namaste!

 

 

   NB! følg os på  Like us on Facebook 

 

   Læser du denne mail på din telefon, så kan du downloade                booking app'en til iPhone her og til Android her