WSV Nautica
Updatel

Vossenjacht,

Net als de haringparty wordt de Vossenjacht van aanstaande zaterdag uitgesteld.

Dit heeft niets te maken met de kwaliteit van de vossen, maar alles met het gebrek aan de doelgroep. Er zijn diverse examenfeesten en festivals dit weekend waardoor er geen aanmeldingen zijn binnengekomen voor de vossenjacht. Deze wordt dus verplaatst naar een nader te bepalen datum. Wij houden jullie op de hoogte via de nieuwsbrief en social media.

 

Haring Happen,

Onder het moto "alleen het beste is goed genoeg voor jullie" was het haring happen uitgesteld. Aanstaande zondag om 15:00 gaat het dan toch nog gebeuren. Zo uit de hand, in stukjes of op een broodje, alles is mogelijk Om de haring weg te spoelen hebben we, naast de normale korenwijn,  een overheerlijk Zuidam Korenwijn van 1 en 5! Jaar. Kom gezellig langs voor de beste maatjes!

 

 

 

Champagne proeven,

Afgelopen week hebben wij een bezoek gebracht aan de Champagne streek Reims. Behalve veel kelders en champagne huizen bezocht te hebben, hebben we natuurlijk ook geproefd! Van onze favoriete champagnes hebben we een paar flessen meegenomen, zodat we deze ervaring met jullie kunnen delen. Zondagmiddag is er gelegenheid om diverse Champagnes te proeven en te drinken. Een proefglaasje kost 5 euro en een normaal glas 9 euro. Natuurlijk hebben we bijpassende gerechtjes zoals een macaron piramide, diverse soorten pat�, huisgerookte zalm en nog veel meer lekkers.

 

 

 

 

 

De activiteiten van Nautica en het Clubhuis zijn te volgen op twitter via:

@wsvNautica

@ClubhuisNautica

 

Heeft u ons al "geliked" op facebook?