8  juli 2014  

Juli, augustus. Vakantietijd. En voor velen onder ons ook een verdiende vakantie en tijd om eens wat meer met familie en vrienden samen te zijn. Geniet er allen van.

 

Inmiddels zijn de onderhandelaars op Vlaams niveau bezig met een nieuw regeerakkoord. De uitdagingen voor dat nieuwe Vlaanderen in een nieuw land, dankzij de zesde staatshervorming, zijn niet min. Beter een akkoord maken dat een paar dagen langer onderhandelen vergt, dan snel snel een symbolische deadline van 11 juli halen, denk ik zo. En het federale niveau? Ik kan alleen maar hopen dat we niet weer voor honderden en honderden dagen onderweg zijn. We hebben bij de vorige formatie met die lange periode echt geen goede beurt gemaakt. Intussen zitten we echter niet stil. In de partij werk ik samen met mijn collega's aan de voorbereiding van de - hopelijk nakende - onderhandelingen.

 

Daarnaast ben ik nog even bezig met de voorbereiding van de volgende legislatuur. Wetsvoorstellen moeten klaargemaakt worden, afspraken dienen nu op gang gebracht te worden, wil ik als parlementslid volop mijn  standpunten kunnen omzetten in wetgevend initiatief. U hoort nog van me, want ik heb weer heel wat input nodig van de mensen op het terrein.  Maar inmiddels, geniet even van jullie verdiende vakantie.


Dank aan mijn 19.614 kiezers! Duizend maal dank voor het vertrouwen!Verkiezingsdag

25 mei 2014


Op zoek naar alle foto's van de campagne ? Klik hier

Eedaflegging in de Kamer van Volksvertegenwoordigers

19 juni 2014
   

Dankfeestje helpers

Op 22 juni heb ik iedereen die bijgedragen heeft aan de succesvolle campagne nog eens kunnen bedanken. Zoals je hieronder kan zien, werd het een gezellig feest.
 


   
 

 
 

 

 
 
Op zoek naar alle foto's van het dankfeestje? Klik hier

Nahima in beeld

Bezoek IMS-Borgerhout aan het Federaal Parlement (13 juni 2014)
Met de Nederlandse taalklas uit Duffel op bezoek in het parlement (17 juni 2014)

Bezoek KWB Noord-Antwerpen (26 juni 2014)


Samen met Griet Van Olmen aan de start van de Flanders Diamond Tour, wielerwedstrijd voor dames, Nijlen (15 juni 2014)

Nationaal lanceermoment: "koepel wordt netwerk" (14 juni 2014)
 

Etentje bij de plakploeg van Loenhout (21 juni 2014)

Commissie mensenrechten op de vergadering van de OVSE (Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa) in Baku (30 juni 2014)


Iedereen welkom


Ik ben parlementslid kunnen worden dankzij de steun en sympathie van velen. Daarom maak ik graag tijd vrij voor jou. Wil je met je vereniging graag eens het Federaal Parlement bezoeken en genieten van een gratis rondleiding ?  

 

Wil je met je vereniging een debat of informatiesessie inrichten over één van de onderwerpen die ik volg: armoede, sociale zekerheid, pensioenen, statuut arbeiders/bedienden, vrouw en emancipatie, gezin, vrijwilligerswerk, asiel en migratie of een onderwerp naar keuze ?  

 

Aarzel dan niet en contacteer mij via de hieronder staande contactgegevens.

Nahima Lanjri
Paleis der Natie
1008 Brussel 
Tel: 02/549 89 45 

 

Heeft U nog vragen of opmerkingen? Bent u verhuisd of is uw e-mailadres veranderd? Stuur een e-mail of bel mij gerust.
Kent u nog mensen aan wie ik deze nieuwsbrief mag sturen? Geef mij een seintje.

 Nieuwsbrief gemist? Klik hier voor de voorgaande nieuwsbrieven!