Interessante weetjes, acties en nieuwe producten!
NIEUWSBRIEF JECOR PROFESSIONEEL BOUW & TECHNIEK
OUTLETVERKOOP GEREEDSCHAP VIA WHATSAPP
Meld u aan via de Whatsapp van Jecor Professioneel: 06 22296460 (let op: sla dit nummer op onder contacten op uw telefoon en stuur een berichtje met uw naam naar dit nummer)
UNIFIX EXPANSIEPLUGGEN

Nu bij Jecor Professioneel op voorraad: Unifix expansiepluggen

"Eindgebruikers die werken met de Unifix expansiepluggen willen geen andere pluggen meer."

De Unifix epansieplug is universeel toepasbaar in diverse materialen zoals: kalkzandsteen, beton, poruzo, cellenbeton, gipsblokken, gipsplaten, enz.
VEILIGE SPOUWVERANKERING ALTIJD IN ROESTVASTSTAAL
Uit de geldende regelgeving volgt dat alleen roestvaststalen spouwankers geschikt zijn voor toepassing in de spouw van buitengevels. In de regel dient roestvaststaal RVS A4 (AISI 316) te worden verwerkt, in sommige gevallen zou RVS A2 (AISI 304) kunnen volstaan.
Verzinkte spouwankers voldoen in deze toepassing niet aan het Bouwbesluit 2012.
WATERKOELER OP LOCATIE
Gedurende de zomermaanden kan het behoorlijk warm worden op kantoor en op de bouwplaats. Hydratatie en verkoeling door te drinken is dan noodzakelijk. Met de waterkoelers genieten u en uw medewerkers van koud, gezuiverd mineraalwater. De koelers zijn verkrijgbaar met en zonder vaste wateraansluiting, afhankelijk van de mogelijkheden en uw wensen.

Oasis waterkoeler met twee flessen water GRATIS € 299,= (statiegeld € 6,80 per fles) 
ALUMINIUM PROFIELEN STANDAARD EN/OF MAATWERK
Jecor Professioneel is een bedrijf met een uitgebreid pakket bouwgerichte aluminium profielen. De meeste profielen kunnen (ook grotere hoeveelheden) uit voorraad worden geleverd.

De laatste jaren heeft AluArt zich steeds meer gespecialiseerd in het bewerken van onze aluminium profielen. Naast standaard bewerkingen zoals ponsen, boren en soevereinen, (verstek)zagen en lassen profileert AluArt zich ook steeds meer in speciaal freeswerk. 
ALTREX KLIMWEEK SEPTEMBER 2016
In de week van 26 tot en met 30 september 2016 organiseert Jecor Professioneel samen met Altrex de "Klimweek". Tijdens deze week kunt u profiteren van verschillende kortingen, die oplopen naarmate de hoogte van de ladder of trap die u aanschaft toeneemt.
IRONSIDE AANBIEDINGEN

Het goed opbergen van gereedschappen en onderdelen draagt bij aan gestructureerd werken, veiligheid en de levensduur van materialen. Ironside biedt naast professionele gereedschappen verschillende kisten en koffers waarin u uw gereedschappen overzichtelijk en beschermd opbergt.

PROFITEER NU VAN DE ACTIES VAN IRONSIDE! 
ALTREX MITOUWER ACTIE  

MAKITA FOLDER 3E KWARTAAL 

MAJESTIC GEHOOR BESCHERMING

De juiste gehoorbescherming kan (permanente) gehoorschade voorkomen. Op de bouwplaats en tijdens het klussen worden allerlei werkzaamheden uitgevoerd die het nodige lawaai produceren. bij te lange blootstelling aan te harde geluiden treedt schade aan het gehoor op, van suizen en tijdelijk gehoorverlies, tot permanent niks meer kunnen horen. Het is daarom belangrijk goede, passende gehoorbescherming te gebruiken.

PROFITEER VAN ONZE GEHOORBESCHERMING ACTIES!
DEWALT FOLDER MEI-SEPTEMBER 2016