Interessante weetjes, acties en nieuwe producten!
NIEUWSBRIEF JECOR PROFESSIONEEL BOUW & TECHNIEK
ROESTIG KLASSIEK SCHUIFDEURSYSTEEM
Zal het roestige klassieke schuifdeursysteem net zo'n succes worden als het zwarte klassieke schuifdeursysteem.!

Begin 2014 hebben wij het zwarte klassieke schuifdeursysteem op de markt ge´ntroduceerd niet wetende dat dit een succes verhaal zou worden.
Om te kijken of wij deze lijn kunnen doorzetten hebben wij de uitvoering Klassiek Roestig opgenomen in ons assortiment.
INFORMATIEAVOND LUCHTDICHT BOUWEN
We leven in een snelle wereld. De meest vernuftige technische hoogstandjes volgen elkaar in rap tempo op en regelmatig worden we overspoeld met noviteiten. Ook de wereld van bouw en techniek staat niet stil. Maar dat is niet nieuw voor u. Ongetwijfeld krijgt u ook vaak nieuwe artikelen onder ogen of artikelen die niet alitjd voor zich spreken en soms enige toelichting behoeven.

Jecor Professioneel biedt u de mogelijkheid om vrijblijvend op de hoogte gebracht te worden van nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Luchtdicht Bouwen door het organiseren van een aantal bijeenkomsten.
CONSTRUCOL HV45 - DE CONSTRUCTIELIJM VOOR DE TOEKOMST
De Construcol HV45 is een combinatie van de voordelen van witte houtlijm, PU bruislijm en MS-polymeerlijm. Een watervaste (D4), niet bruisende, vullende, zeer sterke, isocyanaatvrije constructielijm.
TELLERKOPSCHROEVEN VAN DYNAPLUS
Voor het fixeren van dragende houtconstructies...
Deze kwaliteitsschroeven met een Tellerkop en torx-aandrijving zijn speciaal ontwikkeld voor het verbinden van houten balken en dragende constructies. door de grote Tellerkop van de schroef heeft hij een groot draagvlak en klembereik.

MOEREN EN BORGMOEREN VAN RVNEXUS

Met RVNEXUS zijn uw bevestigingsartikelen beschermd tegen koudlas en worden montagetijden enorm gereduceerd. Na jaren van bevestiging is de moer nog demonteerbaar!
MAKITA DIAMANTSCHIJVEN - SUPER AANTREKKELIIJK GEPRIJSD!!
SETVOORDEEL:
ALTREX ROLSTEIGER MET AANHANGER 

BOUWTREFFER FEBR. - MAART 2016 

HITACHI EXCLUSIVE MACHINES:
MEER WORKFORCE - LAGERE INVESTERING

Dankzij de nieuwe Li-ion accutechniek is investeren in accu's en laders niet meer nodig. Investeren in machines is des te lucratiever, want u investeert in wat u hebben wilt, niet in wat u al heeft!
Daarom van Hitachi: de machines zonder accu's, oplader en koffer. De uitwisselbaarheid van lader accu en machine optimaal benutten.
HITACHI ACTIES