Interessante weetjes, acties en nieuwe producten!
NIEUWSBRIEF JECOR PROFESSIONEEL BOUW & TECHNIEK
10 SETS VH DEURKRUKGARNITUREN MET GRATIS TAART
10 sets veiligheid deurkrukgarnituur aluminium F1 geslepen, met kerntrekbeveiliging. In assorti PC55, PC72 of PC92 geschikt voor deurdikte 40 t/m 54 mm.

Nu voor € 299,= + GRATIS taart
DEURKRUKKEN VOORZIEN VAN LEER!
Iedereen is het er over eens; het toppunt van een comfortabel en mooi uitziend autostuur is een met leder bekleed stuurwiel.
Met bovenstaande gedachtegang hebben we ons deurkrukken-assortiment uitgebreid met deurkrukken voorzien van leer in combinatie met RVS.
FESTOOL SYSROCK BOUWRADIO
Nieuw in het assortiment van Festool is deze mooie Sysrock bouwradio. Het is een compacte radio die u overal neer kunt zetten en een groot bereik heeft qua geluid door de 10 Watt neodynium luidspreker. Daarnaast kunt u door de bluetoothverbinding en aux-aansluiting altijd uw favoriete muziek luisteren vanaf uw mobiele telefoon, mp3-speler of tablet. Door zijn stoere uiterlijk past het absoluut op iedere (werk)plek.
AXA OYSTER VEILIGHEIDS COMBI-RAAMSLUITING
De Axa Oyster combineert de functie van raamsluiting en uitzetter voor naar buiten draaiende ramen. Deze veiligheidsraamsluiting-en-kierstandhouder-in-één zorgt dat het niet mogelijk is om ramen op een kier van buiten te openen.
NIEUW VAN PHANTOM: UNI TAPPEN

Nieuw in het assortiment van Phantom zijn de UNI machinetappen, die breed inzetbaar zijn in verschillende materialen dankzij de speciale geometrie en nabehandeling van de tappen.
TAPPENSET PHANTOM MET BOREN EN VERZINKFREZEN

Set bestaande uit machinetappen voor doorlopende gaten, HSS TiN-gecoate boren t.b.v. voorboren en 2 verzinkfrezen.

Actieprijs € 95,= per set/ excl. btw (normaal € 126,=)
OXLOC PROFIELCILINDERS EN SLUITSYSTEMEN 
Met de komst van de O9, O8 en O7 profielcilinderseries speelt Oxloc in op de veranderende inbraakmethodes (kerntrekken) en de hieruit voortvloeiende keuringseisen (SKG***).

Samen met de O6 en O5 series biedt Oxloc meer dan ooit voor elke situatie een passende oplossing en vele aanvullende mogelijkheden.
BOUWTREFFER FEBR. - MAART 2016 

TOCHTPROFIELEN VOOR SPONNINGHOOGTE VAN 6 MM TOT 13 MM

Zeer geschikt voor renovatiewerkzaamheden vanwege groot werkingsgebied.
DEWALT ACTIES FEBR. - APRIL 2016

UNIVERSELE BOORMAL


Ideaal voor het boren van meubelgrepen of het voorboren van diverse werkzaamheden
WONINGBOUW RVS DEURBESLAG

Nieuw in ons programma zijn de basic modellen RVS deurkrukken op rozet. Deze deurkrukken zijn vastdraaibaar gemonteerd op een krukrozet en voorzien van een veer.

VAN OMMEN KWARTAAL ACTIES