Interessante weetjes, acties en nieuwe producten!
NIEUWSBRIEF JECOR PROFESSIONEEL BOUW & TECHNIEK
GESLAAGD JUBILEUMFEEST 40 JARIG BESTAAN JECOR PROFESSIONEEL
Iedereen die ons op ons 40 jarige jubileumfeest van 1 oktober jl aandacht heeft gegeven:

HARTELIJK DANK

Dankzij u was dit voor ons allen een prachtige en onvergetelijke dag!!
JUBILEUM AANBIEDINGEN

ELEKTROMECHANISCHE CODESLOTEN
Met elektromechanische codesloten kunt u ervoor zorgen dat enkel de juiste personen toegang tot uw ruimtes krijgen. De nieuwe codesloten van Dulimex zijn gemaakt van zink, met RVS toetsen, en een satijn verchroomde finish. Op de sloten zijn tot 80 gebruikerscodes in te stellen en tot 10 codes voor eenmalig gebruik, zonder demontage. Tevens zijn bij alle uitvoeringen aansluitingen voor ontgrendeling bij de receptie en bij een alarm ingesloten en is het slot ook te bedienen met een sleutel of via het codetableau. 

GRATIS UNIEKE FESTOOL POWERBANK
Bij aanschaf én registratie van uw nieuwe Festool 15V/18V accu-machine krijgt u een unieke "limited edition" Festool SYSTAINER Powerbank t.w.v. € 29,95 incl. btw kado!
MAJESTIC REGENPAK MET GRATIS MUTS

Regenpak met GRATIS muts, warm en droog aan het werk!
 
Nu de zomerzon is ingeruild voor herfstachtig weer en het vaker regent, is het aan te raden uw lichaam tijdens buitenwerkzaamheden te beschermen tegen het water. Daarom bieden wij u het marineblauwe regenpak van Majestic aan tegen een bijzonder lage prijs (€ 19,= excl. btw) plus een GRATIS bijpassende muts.
TOCHTPROFIELEN EXTRA SCHERP GEPRIJSD

Met ondersteuning van de fabricant kunnen we u deze inbouw-tochtstrippen, in de lengtematen: 220, 230 en 300 cm (breedte 16 mm) aanbieden (t/m 15.11.2015) tegen de uiterst scherpe prijs van € 0,65 per meter. 
VIA HET DAKLUIK EENVOUDIG OP HET DAK

Het Jecor geisoleerde dakluik is een veilige en duurzame manier om het dak toegankelijk te maken voor een gunstige prijs. Daarbij hebben we veel aandacht besteed aan ergonomie.

Makkelijk te bedienen
We hebben ons dakluik gemaakt van hoogwaardig metaal en isolatiemateriaal. Het is eenvoudig met één hand te ontgrendelen en dankzij de gasdrukveren makkelijk te openen. In- en uitstappen is makkelijk dankzij de ergonomische handgreep.

De voordelen van het Jecor Dakluik
  • Gunstige prijs/kwaliteitverhouding
  • Veilig en gebruiksvriendelijk
OPRUIMING S3 WERKSCHOENEN

25% WINTERKORTING OP WINTERJASSEN

BOUWTREFFER SEPTEMBER/OKTOBER 2015
DEWALT ACTIEFOLDER
HECO-UFIX MDF SCHROEF

MDF schroeven bevestigen zonder voor te boren.

Dankzij de Heco-ufix MDF-schroef, de nieuwste innovatie van Heco-schroeven, kunt u vanaf nu in MDF-platen bevestigen zonder  voor te boren.