Interessante weetjes, acties en nieuwe producten!
NIEUWSBRIEF JECOR PROFESSIONEEL BOUW & TECHNIEK
DEWALT ZOMER AANBIEDINGEN


WERKKLEDING VOOR IN DE ZOMER
Werken in de zon kan de temperatuur behoorlijk doen oplopen. Toch wilt en moet u als bouwprofessional rekening houden met de veiligheid die werkkleding verschaft.

Jecor Professioneel heeft een groot assortiment aan werkkleding voor de zomer beschikbaar. Van t-shirts, polo's en korte broeken voor verkoeling, tot aan bodywarmers, (spijker)broeken, jassen en overalls voor bedekking van het lichaam: met onze zomerse werkkleding komt u comfortabel de zomer door

WERKEN OP HOOGTE

 

Ieder jaar vinden er duizenden ongevallen plaats bij het werken op hoogte met ernstige en helaas ook dodelijke gevolgen. Verlies van evenwicht, onvoldoende of ontbrekende beveiliging en verkeerd gebruik van arbeidsmiddelen liggen hieraan ten grondslag. Risico's zijn vanzelfsprekend een val, geraakt worden door een vallend voorwerp en mogelijk langere vluchtweg bij calamiteiten.

HOGE KORTING OP ALTREX VOUWSTEIGER
Altrex vouwsteiger 4400 Power

Werk zowel binnen als buiten op hoogte met deze robuuste vouwsteiger van Altrex. De Altrex 4400 Power is nu te bestellen voor een zeer aantrekkelijke prijs. De steiger heeft een basisbreedte van 0.75 x 1.85 meter. De maximale werkhoogte is 3 meter met een platformhoogte van 1 meter. De vouwsteiger kan eventueel met onderdelen worden doorgebouwd.

Profiteer van deze aanbieding normaal € 268,= nu voor slechts € 225,= excl. btw
DOORDACHT DEURCONCEPT
Wanneer de nood hoog is, mag een deur geen obstakel zijn om een gebouw te kunnen verlaten. De vluchtdeur garandeert een veilige uitweg!!!!!

Ook op het gebied van vluchtdeuren hebben wij de juiste oplossing!

In onze folder vind u ons assortiment met o.a. Exit Control, opbouw en inbouwpanieksluitingen t.b.v. enkele en dubbele deuren en nooduitgang beveiligers.

Zoekt u een speciale oplossing en ziet u deze niet in onze folder staan, aarzel dan niet
en neem contact met ons op.

 

KEURING PBM'S IN DE BOUWVAKVAKANTIE

Laat uw PBM's in de bouwvakvakantie bij ons keuren!

Alle persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) moeten jaarlijks worden geïnspecteerd en gekeurd. Deze inspecties voeren onze experts graag voor u uit. 

 

Een grote partij keuren? De vakantieperiode is een prima tijd om uw PBM's te laten keuren. Jecor bepaalt samen met u een gunstig moment, zodat al uw PBM's weer (tegelijk) beschikbaar zijn als u ze nodig heeft.  

Lees verder ...
KOELE ACTIE VAN MAKITA
Profiteer van deze combi-aanbieding van Makita. De set bestaat uit een boor/schroefmachine DDF456RFQ, twee accu's (18V) en een ventilator DCF201Z. De compacte boor/schroefmachine heeft een licht gewicht van slechts 1,5 kg en ergonomisch ontwerp. De tanwielaandrijving is van gehard staal en de accu is beveiligd tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading. De ingebouwde verlichting helpt bij het werken in donkere ruimtes.

Bestel deze set nu voor sechts € 289,= excl. btw
JECOR BOUWTREFFER MEI-JUNI 2015


KLIMTREFFER
Download folder ...
CARAT TEGELZETTER AANBIEDINGEN

VADERDAG TIP:
SLIDE KICK - OOK HANDIG VOOR IN DE TUIN!


Geen last meer van slangen en snoeren!

U bent aan het werk met een elektrische zaag of heggenschaar, frees of schuurmachine maar de voortgang hapert. De slang of het snoer blijft haken achter uw werkstuk, de werkbank of een liniaal. U struikelt over de snoeren en slangen op de grond.

U wringt uzelf in bochten om met één hand of met uw lichaam de slang of het snoer te geleiden. kortom: afzuigslangen en snoeren hangen in de weg en beperken u in uw bewegingsvrijheid. De kans op struikelen, verwondingen en tijd- en materiaalverlies door inefficiënt werken en verzagen zijn groot.

De oplossing voor dit probleem: de Slide-Kick!