Interessante weetjes, acties en nieuwe producten!
NIEUWSBRIEF JECOR PROFESSIONEEL BOUW & TECHNIEK
GRATIS ZETTEX KITPISTOOL


VEILIGHEIDS KNOPROZET MET KERNTREKBEVEILIGING
Jecor komt met een Veiligheids knoprozet RVS met kerntrekbeveiliging.

Wij zijn erin geslaagd om een RVS voordeurknop en een cilinder veiligheidsrozet met kerntrekbeveiliging in 1 oplossing te verwerken!!! 


KEUREN EN REPAREREN

De arbeidsomstandighedenwet

Deze wet - meestal verkort tot Arbowet - is een Nederlandse wet met reels voor werkgevers, werknemers en zelfstandige ondernemers die gericht zijn op veiligheid, gezondheid en welzijn. Het doel is om door het werk veroorzaakte ziekte en ongevallen te voorkomen. Er zijn o.a. regels op het vlak van elektrisch gereedschap, klimmaterialen, valbeveiligingen en brandblussers. Betreffende de elektrische veiligheid wordt in art. 7.11.3 verwezen naar de NEN 3140.

 

Keuren en rapareren van elektrische arbeidsmiddelen

Keuring van elektrische gereedschappen, machines en andere apparatuur gebeurt volgens de NEN 3140 keuring. De keuring bestaat uit twee onderdelen:

 

HITACHI, DUURZAME EN KRACHTIGE MACHINES
Langer doorwerken met de accu van Hitachi

Houdt u van stevig doorwerken, maar wordt dit méér dan eens belemmerd door een accu die er simpelweg te snel mee ophoudt? Met de 5.0 Ah accutechniek van Hitachi werkt u aan een stuk door. Deze accu's zijn speciaal ontwikkeld om echt met dezelfde kracht langer door te werken. en met langer bedoelen we ook écht langer. Jecor Professioneel adviseert u graag bij de keuze voor het juiste gereedschap voor iedere werkzaamheid.
DOORDACHT DEURCONCEPT
Minder is meer: in de vorm van wandvlakke, verdekte deuren worden door Jecor uitgedachte producten geleverd die voortaan rekening houden met de wens van de architect en opdrachtgevers.
Jecor is ervan overtuigd dat het minimalistische design de hedendaagse architectuur- en interieurwereld veel nieuwe inspiratie geeft voor een breed scala van toepassingen.

 

MATADOR ARBOVRIENDELIJKE KUIPHOUDERS
De kuiphouder is een metalen, inklapbaar frame waarop een kuip of emmer met lijm, mortel,  of specie op hoogte geplaatst wordt.

 

Lees verder ...
BAHCO GEVULDE GEREEDSCHAPSTAS
Met de Bahco gevulde gereedschapstas, uw gereedschap altijd bij de hand!

Deze gevulde gereedschapstas met GRATIS Cooler nu tijdelijk voor slechts € 219,= excl. btw 
FATMAX GEREESCHAPSRUGTAS MET GRATIS BARCALONA VOETBAL
Met de Fatmax gereedschapsrugtas optimaal opberg- en verplaatscomfort

Deze Fatmax gereedschapsrugtas stelt u in staat uw gereedschappen en toebehoren gemakkelijk en handenvrij met u mee te nemen. De telescopische handgreep en wieltjes vergroten uw verplaatsingsgemak en dankzij het stevige frame kunt u de rugzak zowel gesloten als geopend rechtop laten staan.

Profiteer van deze aanbieding normaal € 69,99 nu voor slechts € 49,95 excl. btw
JECOR BOUWTREFFER MEI-JUNI 2015